je eigen zaak op een stevig fundament?
vixx regelt het.

Als franchisenemer Scheidingsbegeleiding & Mediation bij Vixx geniet je van de voordelen als zelfstandig adviseur met een solide organisatie als fundament. Je bent vrij in het runnen van je eigen business, maar kunt altijd rekenen op de binnendienst en alle andere vakspecialisten van Vixx.

Meer informatie

 

Zet de volgende stap als scheidingsbegeleider met Vixx Franchise


Je bent al even (zelfstandig) scheidingsbegeleider en denkt eraan om een volgende stap te maken. Je eigen klanten, de vrijheid van ondernemerschap en op jouw manier echt goed begeleiden. Het klinkt mooi, maar waar begin je?

Als franchisenemer Scheidingsbegeleiding & Mediation bij Vixx krijg je alle ondersteuning die je nodig hebt om je eigen zaak succesvol te laten draaien. Zo geniet je van de vrijheden als ondernemer op een stevig fundament.

Vixx Franchise Scheidingsbegeleiding & Mediation

Waarom?

Volledig eigen baas
werk hoe, waar en wanneer jij wilt

Als franchisenemer bij Vixx ben je eigen baas. Je hebt alle voordelen van zelfstandigheid. Dat betekent dat je zelf bepaalt hoe, waar en wanneer je werkt. Je sluit met je b.v. of eenmanszaak een franchiseovereenkomst met Vixx en opereert vervolgens vanuit ons merk.

 • Jouw eigen bedrijf
 • Bepaal zelf je tarief
 • Eigen inschrijving bij MFN-/RFEA-register
 • Bepaal je eigen tijden
Meer informatie

Een stevig fundament
Vixx regelt het

Vixx is al bijna 20 jaar actief in de zakelijke en financiële dienstverlening en we hebben ervaren scheidingsbegeleiders in ons team. Daardoor begrijpen we de klant én de markt.

Door onze achtergrond en jouw Vixx netwerk kan je jouw klanten voor, tijdens en na de scheiding geruststellen over alle (geld)zaken. Daardoor kan jij je focussen op goede begeleiding van de scheiding. Daarnaast krijg je leads uit ons netwerk en helpen we je om met slimme marketing zelf je lokale markt te veroveren.

Als franchiseorganisatie hebben we samenwerkingen met belangrijke marktpartijen in scheidingsbegeleiding. Onze processen zijn geoptimaliseerd en we hebben de juiste systemen en ondersteuning om jou te laten excelleren.

 • Bewezen formule
 • 2800+ dossiers per jaar
 • Ervaren binnendienst voor jou
 • Sterk merk en online marketing
 • Ervaren mediators aan boord
Meer informatie

Alle (geld)zaken goed voor elkaar

Bij Vixx geloven we dat je pas kunt focussen op wat echt belangrijk is als al je (geld)zaken goed geregeld zijn. Daarom helpen we onze klanten met meer dan alleen scheidingsbegeleiding. We adviseren ook in hypotheken, verzekeringen, pensioenen en diverse andere (zakelijke) diensten.

Met onze innovatieve formule kun jij dus veel meer diensten aanbieden dan alleen scheidingsbegeleiding. Je kunt hen bijvoorbeeld snel duidelijkheid bieden in wat er mogelijk is met de woning en het pensioen.

Voor je klanten is het fijn dat zij snel duidelijkheid hebben en alles kunnen vinden bij één loket. Als scheidingsbegeleider maak jij met Vixx van iedere klant een totaalklant en kun je profiteren van (doorlopende) inkomsten uit andere dienstgebieden.

 • Bied je klant een totaalpakket
 • Betere service
 • Meer verdiensten
 • Ook zakelijk aanbod
Meer informatie

Inspiratie over Vixx Franchise

Is Vixx Franchise iets voor jou?
Vraag vrijblijvend meer informatie

Plan een informele kennismaking met onze Directeur Franchise voor meer informatie

plan belafspraak

Vragen over Vixx Franchise

Onze franchise fee wordt berekend op basis van verschillende factoren, daardoor is iedere situatie uniek. Wat wel voor alle franchisenemers hetzelfde is, is dat zij hun eigen tarieven en daarmee hun marges bepalen. Op die manier houd je zo veel mogelijk vrijheid als ondernemer. Hoeveel jouw bijdrage is, is afhankelijk van de manier waarop jij je eigen business runt. Ben je benieuwd hoe dit zit? Tijdens een kennismaking vertellen we je graag hoe ons businessmodel voor jou kan werken.

Omdat je onder de Vixx formule draait, verzorgen wij je marketing. Dat betekent dat we vaste structuren hebben om business te genereren en ons merk consistent door te voeren. Lokaal heb je daarin de vrijheid om zelf acties op te zetten en word je daarin door ons ondersteunt.

Je bent als franchisenemer verantwoordelijk voor je eigen business. Je kan alleen je klanten bedienen, maar je kunt ook een team bouwen. Als je als succesvol franchisenemer een volgende stap wilt maken, is het zelfs mogelijk om zelf franchisers onder je te werven.

Waarom
Vixx regelt het

persoonlijke, onafhankelijke adviseurs dus geen pakketten, dealtjes of contracten met verstrekkers

Vixx is de onafhankelijke tussenpersoon. Men schakelt ons in om te adviseren in het maken van de beste keuze. We zijn er dus voor de klant en niet voor de bank. We hebben dan ook geen contracten met bepaalde leveranciers, maar zoeken binnen de markt naar het beste aanbod voor iedere persoonlijke situatie.

 • 30+ geldverstrekkers
 • persoonlijk adviseur
 • het beste advies voor jouw situatie
 • je bereikt meer met een adviseur van Vixx

al je zaken goed voor elkaar

Vixx regelt al je zaken. Daardoor hebben we de kennis in huis om breed te kunnen adviseren. Of je nu een particuliere of zakelijke vraag hebt, wij kunnen je helpen.

Met een ervaren adviseur kom je vaak een stuk verder dan wanneer je zelf online gaat shoppen. Doe jij jouw ding. Doen wij het onze. Doordat we precies weten wat er allemaal mogelijk is, komen we vaak net een stap verder.

Daag ons uit!

Willem 1 jaar Vixxer

Mijn klant heeft meer nodig dan alleen een hypotheek. Ik begeleid mensen in het hele traject van...
Lees het hele verhaal

Hannah 9 jaar Vixxer

Ik ben al jaren actief als adviseur en heb daardoor inmiddels een groot netwerk opgebouwd. In al...
Lees het hele verhaal

Murat 3 jaar Vixx

Als Vixx franchisenemer heb ik alle vrijheid. Ik bepaal zelf hoe, waar en wanneer ik werk en dat...
Lees het hele verhaal
×

Willem 1 jaar Vixxer

Mijn klant heeft meer nodig dan alleen een hypotheek. Ik begeleid mensen in het hele traject van bijvoorbeeld de aankoop van een nieuwe woning.

Doordat Vixx alles regelt voor mijn klanten, kan ik hen volledig servicen. Van hypotheek tot verzekering en alle andere zaken die erbij komen kijken. De ervaren binnendienst zorgt ervoor dat ik minder omkijken heb naar de dossiers en het contact met de geldverstrekker. Daardoor kan ik mij volledig focussen op de klant.

×
×

Hannah 9 jaar Vixxer

Ik ben al jaren actief als adviseur en heb daardoor inmiddels een groot netwerk opgebouwd. In al die jaren heb ik veel ervaring opgedaan, waardoor ik snel kan adviseren richting de beste oplossing. Door de ondersteuning van Vixx kan ik mij volledig focussen op mijn relaties, waardoor ik meer mensen beter kan helpen.

Daarnaast kan ik door de interne lead vergoedingen ook klanten waar ik geen tijd voor heb goed laten servicen door een collega, en zelf ook een stukje profiteren van de business.

×
×

Murat 3 jaar Vixx

Als Vixx franchisenemer heb ik alle vrijheid. Ik bepaal zelf hoe, waar en wanneer ik werk en dat vind ik heerlijk. Vixx heeft me geholpen om als franchiser de eerste stappen te zetten als zelfstandig adviseur. Niet alleen de ondersteuning van de binnendienst is daarin heel prettig. Ik kan met vragen altijd terecht bij collega’s.

Daardoor kan ik mijn klant voorzien van het beste advies. Daarnaast ben je als Vixxer echt onderdeel van een club betrokken mensen die elkaar verder wil helpen.

×

Klaar voor de uitdaging?

Ben jij klaar voor de uitdaging als franchisenemer of heb je vragen?
Neem contact op voor een kennismakingsgesprek!

Contact

Contact

Neem contact op met Vixx

Terugbelverzoek

Ho, wacht even, hebben we je nog niet overtuigd? Over Vixx

×

Persoonlijke berekening hypotheek 🏡💸

Laat je gegevens achter en de beste Vixxer voor jouw situatie neemt zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken voor een persoonlijke berekening van Vixx!

Je hypotheek via Vixx

 • Gratis en vrijblijvend voorstel
 • Tot 24% meer hypotheek
 • Tot 37% lagere hypotheeklast
 • Berekening gratis en vrijblijvend
 • Waar en wanneer jij wilt
×
×

Download the whitepaper

*Bij het klikken op download ga je akkoord met onze privacy policy.

download
×
×

Kennismaking geldplanning

Laat nu je gegevens achter en we bellen je terug om een afspraak te maken voor een gratis kennismaking met Vixx Geldplanning

Kennismaking Vixx Geldplanning

 • Maak een plan voor je financiele toekomst
 • Waar en wanneer jij wilt
 • Gratis en vrijblijvende intake
 • Ervaren adviseur
×
×

Terugbelverzoek ☎️

We bellen je graag terug om je uitdaging te bespreken! Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

×
×

Kennismaking Vixx Familieplan

Laat nu je gegevens achter voor een gratis adviesgesprek voor het Vixx Familieplan. Dan vertellen we je precies wat in jouw situatie de beste oplossing is en hoe wij je kunnen helpen.

adviesgesprek Vixx Familieplan

 • Gratis en vrijblijvend
 • Advies van een ervaren specialist
 • Binnen 24 uur
 • Waar en wanneer jij wilt
×
×

Gratis adviesgesprek hypotheek

Benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn bij het kopen van een nieuw huis? Met een gratis adviesgesprek helpen we je op weg!

Adviesgesprek huis kopen via Vixx

 • Gratis en vrijblijvend
 • Waar en wanneer jij wilt
 • Hypotheekberekening
 • Advies woningmarkt
×
×

Download whitepaper Vixx Franchise Geldzaken

Download onze whitepaper en ontdek hoe Vixx Franchise voor jou kan werken

In de Whitepaper

 • Alle voordelen op een rijtje
 • Leadvergoedingen systeem
 • Profielcheck
 • Het onboardingsproces
×
×

Jammer dat je geen Vixx Membership wilt worden.

MEMBERSHIP - Afmelden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

×
×

Betalingsgegevens Vixx Service Membership

Met deze gegevens maken we de overeenkomst voor het Vixx Service Membership op. Je ontvangt de overeenkomst ter controle en ondertekening in je Vixx Kluis.

MEMBERSHIP - Aanmelden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vixx Service Membership

 • Alle Vixxers tot je beschikking
 • Mijn Vixx Kluis
 • Service en beheer geldzaken
 • Jaarlijkse update
 • Exclusieve Vixx content
×
×

Aangifte inkomstenbelasting via Vixx

De aangifte inkomstenbelasting staat weer voor de deur. Laat Vixx het lekker voor je regelen!

Meld je aan via dit formulier en we nemen snel contact met je op.

Belastingaangifte via Vixx

 • €139,-
 • Vixx regelt alles
 • Jaarlijks honderden aangiften via Vixx
 • Maak gebruik van alle gunstige regels
×
×

Vixx Verzekercheck

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk om je verzekeringen door te nemen!

 

Vixx Verzekercheck

 • De beste deal
 • Makkelijk en snel geregeld
 • Voor al je schadeverzekeringen
 • Persoonlijke risicoscan
×
×

Aangifte inkomstenbelasting via Vixx Amsterdam

De aangifte inkomstenbelasting staat weer voor de deur. Laat Vixx het lekker voor je regelen!

Meld je aan via dit formulier en we nemen snel contact met je op.

Belastingaangifte via Vixx

 • €139,-
 • Vixx regelt alles
 • Jaarlijks honderden aangiften via Vixx
 • Maak gebruik van alle gunstige regels
×
×

VvE Formulier

Ben je benieuwd wat Vixx voor jouw VvE kan betekenen? Laat je gegevens achter en we nemen contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Intake Vixx VvE

 • Persoonlijke service
 • Dé partner voor bestuurders
 • Ontdek alle voordelen
×
×

✅ Vixx Finance Check

Laat je gegevens achter en we nemen contact op voor een gratis Finance Check!

We vertellen je hoe we jouw boekhouding makkelijker kunnen maken en waar de kansen liggen binnen je bedrijf.

Gratis en vrijblijvend

 • Check op je boekhouding
 • Plan voor verbetering
 • Demo digitaal boekhoudpakket
 • Waar en wanneer jij wilt
 • Ervaren finance consultant
×
×

🖥️💸 Vixx Geldscherm

Laat je gegevens achter en we nemen contact op voor het inrichten van jouw Vixx Geldscherm!

We richten de basis van jouw geldscherm in, zodat je zelf aan de slag kan!

Voordelen

 • €16,95 p.m. - Gratis voor Vixx Members!
 • Inzicht in je geldsituatie
 • Altijd up to date
 • Advies als je dat nodig hebt
×
×

🏡 Mijn Huiszaken

Laat je gegevens achter en we nemen contact op voor het inrichten van jouw Mijn Huiszaken account!

We richten de basis van jouw Mijn Huiszaken account in, zodat je zelf aan de slag kan!

Voordelen

 • Exclusief voor Vixx Members
 • Zoek jouw nieuwe droomhuis
 • Als eerste op de hoogte
 • Inzicht in de waarde van jouw huis
 • Verduurzamingsrapport
×
×

Aanvraag Vixx Membership

Met deze gegevens maken we de overeenkomst voor je membership. Deze ontvang je ter controle en ondertekening in je Vixx Kluis.

MEMBERSHIP - Aanmelden - warm

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vixx Service Membership

 • Alle Vixxers tot je beschikking
 • Mijn Vixx Kluis
 • Mijn Huiszaken
 • Vixx Geldscherm
 • Service en beheer geldzaken
 • Jaarlijkse update
 • Exclusieve Vixx Content
×
×

Verzoek communicatie

Vul hieronder in wat het probleem is en we nemen het in behandeling!

Verzoek communicatie

Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Test

×
×

Aanvraag Vixx Membership

Met deze gegevens maken we de overeenkomst voor je membership. Deze ontvang je ter controle en ondertekening in je Vixx Kluis.

MEMBERSHIP - Aanmelden - campagne

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluit nu af zónder €75 opstartkosten

 • Alle Vixxers tot je beschikking
 • Mijn Vixx Kluis
 • Mijn Huiszaken
 • Vixx Geldscherm
 • Service en beheer geldzaken
 • Jaarlijkse update
 • Exclusieve Vixx Content
×
×

afzien van Vixx Membership

Met dit formulier bevestig je dat je afziet van een Vixx Membership en akkoord gaat met de gevolgen

MEMBERSHIP - Afmelden - campagne

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevolgen geen membership

 • ❌ +/- €125 uurloon bij inventarisatie
 • ❌ Geen Vixx kluis
 • ❌ Geen andere voordelen
×
×
×
×

Z - OUD - Standaard formulier pop-up

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

Z - OUD - Terugbelverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.