Al jouw (geld)zaken goed voor elkaar
vixx regelt het.

Vixx is er voor jou. Persoonlijk en doortastend. Vixx is jouw persoonlijke zaakwaarnemer en handelt in jouw belang. Op het gebied van (geld)zaken regelt Vixx alles voor je. De specialisten van Vixx nemen je alles uit handen, zodat jij je kunt focussen op wat écht belangrijk is.

Waar vixx je mee helpt

Vixx houdt van duidelijkheid. Daarom werkt Vixx met een gratis intakegesprek dat ook écht gratis is. Heb je een hypotheek nodig? Of een pensioen? Of heb je vragen over je onderneming of over verzuim? Het intakegesprek is de basis waarop Vixx het voor je kan regelen. Het is geen kruisverhoor. De Vixxer luistert naar jou, jouw behoefte, wens of uitdaging. Dat is waar het begint. Persoonlijk, vriendelijk, laagdrempelig en in jouw belang.

Is de behoefte, wens of uitdaging duidelijk naar voren gekomen in het gratis intakegesprek? De Vixxer gaat er in een vervolggesprek dieper op in. Vooral bij een hypotheek lijkt dit soms gedoe, maar het is voor je eigen bescherming. Vixx regelt het voor je, maar wel op een verantwoorde manier. Er zijn geen belangen om snel te scoren. Vixx is graag doortastend en creatief. Tijdens de inventarisatie neemt Vixx je aan de hand mee om samen een helder beeld te krijgen. Daarna gaat jouw Vixxer aan de slag.

Zodra jouw Vixxer dé oplossing heeft en (geld)zaken voor je kan gaan regelen, ligt daaraan natuurlijk een gedegen advies ten grondslag. Adviseren zit in het DNA van elke Vixxer. Het is een way of life. Advies geven is geen monoloog van de Vixxer. In begrijpelijke taal verschaft je Vixxer je helderheid in de wirwar van regels, aanbieders, processen en kleine lettertjes. Zo komen we samen tot de beste oplossing voor jou en kun je een weloverwogen besluit nemen.

Heb je een besluit genomen naar aanleiding van het advies? Dan regelt Vixx het verder voor je. Vixx sluit voor jou de beste deal, regelt het benodigde papierwerk en maakt afspraken met derden. Kortom: je Vixxer zorgt dat alles netjes voor je geregeld wordt. Het maakt Vixx niet uit waar we je wensen en behoeften onderbrengen. We staan aan jouw kant en kiezen voor jou de beste deal. Dat is waar jij gelukkig van wordt en dat is wat Vixx drijft. Het beste voor jou. Vixx regelt het.

Vixx vindt het belangrijk dat jij tevreden en gelukkig bent. Jouw zaak moet goed zijn en goed blijven. Daarom staat Vixx altijd voor je klaar. Ondertussen houden we alles op de achtergrond voor je in de gaten. Dat zit in ons DNA. Vixx streeft ernaar om ook nà het regelen van je (geld)zaken goed contact met je te onderhouden. Heb je nog vragen, dan stel je die aan je Vixxer. Heb je nieuwe wensen? Laat maar komen! Vixx regelt het voor je.

Laat Vixx je helpen Button Vixx
Laat Vixx je helpen
Niet gevonden wat je zoekt?

Waar andere afhaken gaan wij door, voor elke unieke situatie hebben wij een oplossing, bel, app of mail ons en wij helpen je verder.

Gratis intake gesprek

Vixx houdt van duidelijkheid. Daarom werkt Vixx met een gratis intakegesprek dat ook écht gratis is. Heb je een hypotheek nodig? Of een pensioen? Of heb je vragen over je onderneming of over verzuim? Het intakegesprek is de basis waarop Vixx het voor je kan regelen. Het is geen kruisverhoor. De Vixxer luistert naar jou, jouw behoefte, wens of uitdaging. Dat is waar het begint. Persoonlijk, vriendelijk, laagdrempelig en in jouw belang.

Geen dealtjes of contracten. Wij kijken naar de beste oplossing voor jou!

Jij wilt natuurlijk de beste oplossing voor jouw situatie. Wij zijn een groep onafhankelijke adviseurs die het beste met JOU voorhebben. Niet met de bank, hyptheekverstrekker of verzekeringsmaatschappij. Zo regelt Vixx altijd het beste advies voor jou.

Groot netwerk met veel kennis

Vixx regelt al jouw (geld)zaken. Doordat we veel kennis en ervaring in huis hebben, zijn we er voor je op ieder moment dat je zaken goed geregeld wilt hebben. Bij het verzekeren van je eerste grote aankoop, bij het kopen van je droomhuis, nu alvast voor later, of als je als bedrijf wilt groeien. Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is.

Een hypotheek als het onmogelijk lijkt,
vixx regelt het

Raoul, 34 jaar, woont samen met zijn vrouw Annegret en dochter in Haarlem. Met hulp van Vixx heeft hij daar na een scheiding een nieuwe woning kunnen kopen. Als succesvol ondernemer is Raoul constant bezig met zijn eigen ontwikkeling en die van zijn bedrijf. Doordat zijn (geld)zaken goed zijn geregeld heeft hij alle rust om daarop te focussen. In dit verhaal leggen we je uit hoe we voor Raoul, door verder te kijken dan zijn vraag, veel meer hebben bereikt dan hij durfde te hopen.

Lees verder

Relaxed met pensioen,
vixx regelt het

Oud-verslaggever Jaap van Deurzen, 68 jaar, kan inmiddels stoppen met werken. Ondanks zijn vruchtbare carrière, had hij nooit eerder stilgestaan bij zijn pensioen. Hieronder lees je hoe Vixx zijn geldzaken in kaart bracht en Jaap zorgeloos zijn pensioen ingaat.

Lees verder

Minder betalen voor je hypotheek,
vixx regelt het

Karen, 44 jaar, woont samen met haar twee dochters in Weesp. Ze is hier ruim tien jaar geleden komen wonen en wil er nooit meer weg. Haar passie ligt bij vertalen en het redigeren van teksten, en sinds dit jaar werkt ze als zelfstandig ondernemer onder haar eigen naam: Veldhuis Vertaalt! Hoe Karen dit financieel heeft geregeld, lees je hieronder. 

Lees verder
 

Vind jouw Vixx adviseur!

Vixx is een dynamische organisatie van gedreven professionals die jou willen helpen om je dromen, wensen en doelen te realiseren. Van je eerste verzekeringen tot de hypotheek voor je laatste huis. Iedere Vixx adviseurs heeft zijn eigen specialismen, maar kies je voor een van ons, dan krijg je de kennis van alle Vixxers. 

Vixx adviseurs

Daag ons uit!

Met pensioen en kleiner willen wonen. Kan dat?

Meneer en mevrouw Traag zijn met pensioen. Hun woning wordt te groot en ze willen graag in een...
Lees het hele verhaal

Mijn moeder wil mij een schenking doen. Wat is wijsheid om te doen met dat geld?

De moeder van Peter (50 jaar) heeft veel vermogen. Ze wil graag een schenking doen aan Peter. Vixx...
Lees het hele verhaal
×

Met pensioen en kleiner willen wonen. Kan dat?

Meneer en mevrouw Traag zijn met pensioen. Hun woning wordt te groot en ze willen graag in een seniorenwoning wonen. Ze denken dat ze geen hypotheek meer kunnen krijgen want dit hadden ze van hun eigen bank gehoord. Gelukkig kwamen ze bij Vixx aan tafel want Vixx doet zaken met nagenoeg alle geldverstrekkers. Hierdoor heeft Vixx snel een geschikte hypotheekpartner geregeld. Meneer en mevrouw Traag wonen nu heerlijk in hun nieuwe seniorenwoning, geregeld door Vixx.

×
×

Mijn moeder wil mij een schenking doen. Wat is wijsheid om te doen met dat geld?

De moeder van Peter (50 jaar) heeft veel vermogen. Ze wil graag een schenking doen aan Peter. Vixx heeft Peter geadviseerd om een maximale aflossing op zijn huis te doen met deze schenking.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op met Vixx want Vixx regelt het.

×

Wat mogen wij voor jou regelen? Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend!

Neem contact op met Vixx

Contact

Maak een belafspraak met een Vixxer

Terugbelverzoek

Ho, wacht even, hebben we je nog niet overtuigd? klik hier

×

Persoonlijke berekening hypotheek 🏡💸

Laat je gegevens achter en de beste Vixxer voor jouw situatie neemt zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken voor een persoonlijke berekening van Vixx!

Je hypotheek via Vixx

 • Gratis en vrijblijvend voorstel
 • Tot 24% meer hypotheek
 • Tot 37% lagere hypotheeklast
 • Berekening gratis en vrijblijvend
 • Waar en wanneer jij wilt
×
×

Download the whitepaper

*Bij het klikken op download ga je akkoord met onze privacy policy.

download
×
×

Kennismaking geldplanning

Laat nu je gegevens achter en we bellen je terug om een afspraak te maken voor een gratis kennismaking met Vixx Geldplanning

Kennismaking Vixx Geldplanning

 • Maak een plan voor je financiele toekomst
 • Waar en wanneer jij wilt
 • Gratis en vrijblijvende intake
 • Ervaren adviseur
×
×

Terugbelverzoek ☎️

We bellen je graag terug om je uitdaging te bespreken! Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

×
×

Kennismaking Vixx Familieplan

Laat nu je gegevens achter voor een gratis adviesgesprek voor het Vixx Familieplan. Dan vertellen we je precies wat in jouw situatie de beste oplossing is en hoe wij je kunnen helpen.

adviesgesprek Vixx Familieplan

 • Gratis en vrijblijvend
 • Advies van een ervaren specialist
 • Binnen 24 uur
 • Waar en wanneer jij wilt
×
×

Gratis adviesgesprek hypotheek

Benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn bij het kopen van een nieuw huis? Met een gratis adviesgesprek helpen we je op weg!

Adviesgesprek huis kopen via Vixx

 • Gratis en vrijblijvend
 • Waar en wanneer jij wilt
 • Hypotheekberekening
 • Advies woningmarkt
×
×

Download whitepaper Vixx Franchise Geldzaken

Download onze whitepaper en ontdek hoe Vixx Franchise voor jou kan werken

In de Whitepaper

 • Alle voordelen op een rijtje
 • Leadvergoedingen systeem
 • Profielcheck
 • Het onboardingsproces
×
×

Jammer dat je geen Vixx Membership wilt worden.

MEMBERSHIP - Afmelden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

×
×

Betalingsgegevens Vixx Service Membership

Met deze gegevens maken we de overeenkomst voor het Vixx Service Membership op. Je ontvangt de overeenkomst ter controle en ondertekening in je Vixx Kluis.

MEMBERSHIP - Aanmelden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vixx Service Membership

 • Alle Vixxers tot je beschikking
 • Mijn Vixx Kluis
 • Service en beheer geldzaken
 • Jaarlijkse update
 • Exclusieve Vixx content
×
×

Aangifte inkomstenbelasting via Vixx

De aangifte inkomstenbelasting staat weer voor de deur. Laat Vixx het lekker voor je regelen!

Meld je aan via dit formulier en we nemen snel contact met je op.

Belastingaangifte via Vixx

 • €139,-
 • Vixx regelt alles
 • Jaarlijks honderden aangiften via Vixx
 • Maak gebruik van alle gunstige regels
×
×

Vixx Verzekercheck

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk om je verzekeringen door te nemen!

 

Vixx Verzekercheck

 • De beste deal
 • Makkelijk en snel geregeld
 • Voor al je schadeverzekeringen
 • Persoonlijke risicoscan
×
×

Aangifte inkomstenbelasting via Vixx Amsterdam

De aangifte inkomstenbelasting staat weer voor de deur. Laat Vixx het lekker voor je regelen!

Meld je aan via dit formulier en we nemen snel contact met je op.

Belastingaangifte via Vixx

 • €139,-
 • Vixx regelt alles
 • Jaarlijks honderden aangiften via Vixx
 • Maak gebruik van alle gunstige regels
×
×

VvE Formulier

Ben je benieuwd wat Vixx voor jouw VvE kan betekenen? Laat je gegevens achter en we nemen contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Intake Vixx VvE

 • Persoonlijke service
 • Dé partner voor bestuurders
 • Ontdek alle voordelen
×
×

✅ Vixx Finance Check

Laat je gegevens achter en we nemen contact op voor een gratis Finance Check!

We vertellen je hoe we jouw boekhouding makkelijker kunnen maken en waar de kansen liggen binnen je bedrijf.

Gratis en vrijblijvend

 • Check op je boekhouding
 • Plan voor verbetering
 • Demo digitaal boekhoudpakket
 • Waar en wanneer jij wilt
 • Ervaren finance consultant
×
×

🖥️💸 Vixx Geldscherm

Laat je gegevens achter en we nemen contact op voor het inrichten van jouw Vixx Geldscherm!

We richten de basis van jouw geldscherm in, zodat je zelf aan de slag kan!

Voordelen

 • €16,95 p.m. - Gratis voor Vixx Members!
 • Inzicht in je geldsituatie
 • Altijd up to date
 • Advies als je dat nodig hebt
×
×

🏡 Mijn Huiszaken

Laat je gegevens achter en we nemen contact op voor het inrichten van jouw Mijn Huiszaken account!

We richten de basis van jouw Mijn Huiszaken account in, zodat je zelf aan de slag kan!

Voordelen

 • Exclusief voor Vixx Members
 • Zoek jouw nieuwe droomhuis
 • Als eerste op de hoogte
 • Inzicht in de waarde van jouw huis
 • Verduurzamingsrapport
×
×

Aanvraag Vixx Membership

Met deze gegevens maken we de overeenkomst voor je membership. Deze ontvang je ter controle en ondertekening in je Vixx Kluis.

MEMBERSHIP - Aanmelden - warm

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vixx Service Membership

 • Alle Vixxers tot je beschikking
 • Mijn Vixx Kluis
 • Mijn Huiszaken
 • Vixx Geldscherm
 • Service en beheer geldzaken
 • Jaarlijkse update
 • Exclusieve Vixx Content
×
×

Verzoek communicatie

Vul hieronder in wat het probleem is en we nemen het in behandeling!

Verzoek communicatie

Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Test

×
×

Aanvraag Vixx Membership

Met deze gegevens maken we de overeenkomst voor je membership. Deze ontvang je ter controle en ondertekening in je Vixx Kluis.

MEMBERSHIP - Aanmelden - campagne

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluit nu af zónder €75 opstartkosten

 • Alle Vixxers tot je beschikking
 • Mijn Vixx Kluis
 • Mijn Huiszaken
 • Vixx Geldscherm
 • Service en beheer geldzaken
 • Jaarlijkse update
 • Exclusieve Vixx Content
×
×

afzien van Vixx Membership

Met dit formulier bevestig je dat je afziet van een Vixx Membership en akkoord gaat met de gevolgen

MEMBERSHIP - Afmelden - campagne

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevolgen geen membership

 • ❌ +/- €125 uurloon bij inventarisatie
 • ❌ Geen Vixx kluis
 • ❌ Geen andere voordelen
×
×
×
×

Z - OUD - Standaard formulier pop-up

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

Z - OUD - Terugbelverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.