Zeker van het minste risico?
vixx regelt het.

Verzekeringen zijn maar saai en je wilt je er eigenlijk zo min mogelijk mee bezig houden. Vixx begrijpt dat als geen ander. Toch is het belangrijk, want als er iets vervelends gebeurt wil je wel ergens terecht kunnen. Vixx weet wat je nodig hebt. Daarom zorgt Vixx ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over jouw financiële toekomst. Dat geeft een hoop rust. Kun jij weer lekker verder genieten van het leven.

Schade melden ☎️ 035 800 99 89

Vixx Verzekeringen in één minuut

In deze video legt onze Vixxer Daan je uit wat we voor jouw business kunnen betekenen en wat de voordelen zijn van Vixx Verzekeringen.
Als ondernemer heb je namelijk wel betere dingen te doen dan de kleine lettertjes bij je verzekeringen lezen!

 • persoonlijk advies
 • risicoscan van je business
 • rekening houden met risico’s in privé
 • wij handelen je schades af
 • jaarlijkse update

Waar vixx je mee helpt

Je hebt een nieuwe auto gekocht. Gefeliciteerd! In je zoektocht naar de juiste verzekering wil je geen ingewikkelde pakketten of lastige verhalen. Je wilt gewoon een autoverzekering. Maar dan wel eentje die goed is, want je hebt net de mooiste auto van de wereld gekocht. Vixx zorgt voor de beste autoverzekering. Of je nu rijdt in een oldtimer, sportwagen of gezinsauto. Vixx regelt het.

Je hebt net een nieuwe iMac gekocht en bent hier heel zuinig op. Je bent bijvoorbeeld net gestart als zelfstandige en dit is je eerste investering. Maar als er nu ingebroken wordt, is deze nieuwe IMac dan wel verzekerd? Je hebt zoveel verschillende verzekeringen dat je niet echt een overzicht hebt. Had je je bedrag voor je inboedel bij deze aankoop niet moeten verhogen? Had je hier eigenlijk een zakelijke verzekering voor moeten afsluiten? Of betaal je juist te veel per maand, terwijl al jouw spullen bij elkaar dat niet waard zijn? Wij zoeken het voor je uit, want Vixx regelt het.

Als je je eerste nestje gaat kopen of huren, sluit je waarschijnlijk ook voor het eerst al je verzekeringen af. Best een dingetje, want je wilt natuurlijk niet te veel betalen. Maar als je sneakercollectie in vlammen opgaat en je ziet er niks van terug is het ook zonde. Vixx regelt dat je niet over- maar ook zeker niet onderverzekerd bent. Dat is wel zo lekker. Kun jij met een gerust hart je sneakercollectie verder uitbreiden.

Je kunt zelf wel een financiële tegenvaller opvangen zonder dat je in de problemen komt. Wat een heerlijk gevoel! Maar wat als je grotere risico’s voor relatief weinig geld kunt afdekken? Het voordeel is dat je dan met je overige geld écht leuke dingen kunt doen. Vixx kijkt samen met jou wat je risico’s zijn en welke gevolgen deze kunnen hebben. Kan jij weer lekker geld uitgeven, want geld moet tenslotte rollen.

Stel je voor: je bent ondernemer, wordt ziek en kunt niet werken. Of je krijgt een ongeval waardoor je invalide wordt. Je wilt ook dan zoveel mogelijk doorgaan met het normale leven. Dus niet je huis uit gezet worden, omdat je de hypotheek niet meer kunt betalen. Of je kinderen van voetbal of hockey af moeten halen wegens geldgebrek. Misschien lijkt zo’n verzekering erg duur of een ver van je bed show, maar in veel gevallen is het wel megaverstandig! Vixx kent de voor- en nadelen en zet ze samen met je op een rijtje, want Vixx regelt het.

Je hebt na lang nadenken de stap durven zetten. Je gaat van je hobby je werk maken. Super stoer. Wat nu? Waar moet je beginnen? Welke verzekeringen zijn noodzakelijk? Als je in de clinch ligt met een klant wil je natuurlijk goed verzekerd zijn en niet voor verrassingen komen te staan. Onze specialisten van Vixx weten wel raad. Wij helpen je met dit saaie werkje zodat jij je kunt focussen op wat écht belangrijk is. Vixx regelt het.

Je hebt een bedrijf en één of meerdere medewerkers. Dit personeel is een belangrijk onderdeel van je bedrijf. Zieke medewerkers heb je het liefst zo min mogelijk. Maar hoe blijft je bedrijf goed draaien als er medewerkers ziek zijn? Vixx begrijpt dat jij dan wel andere dingen aan je hoofd hebt en je hier zo min mogelijk mee bezig wilt houden. Daarom helpt Vixx je met een passende verzekering. Kun jij weer verder met ondernemen.

Laat Vixx je helpen Button Vixx
Laat Vixx je helpen
Niet gevonden wat je zoekt?

Waar anderen afhaken gaan wij door, voor elke unieke situatie hebben wij een oplossing. Bel, app of mail ons en wij helpen je verder.

Gewoon een autoverzekering

Je hebt een nieuwe auto gekocht. Gefeliciteerd! In je zoektocht naar de juiste verzekering wil je geen ingewikkelde pakketten of lastige verhalen. Je wilt gewoon een autoverzekering. Maar dan wel eentje die goed is, want je hebt net de mooiste auto van de wereld gekocht. Vixx zorgt voor de beste autoverzekering. Of je nu rijdt in een oldtimer, sportwagen of gezinsauto. Vixx regelt het.

Kies jouw
Vixxer

Remo Prins

Adviseur verzekeringen
Meer informatie

Jasja Tukker

Adviseur Verzekeringen
Meer informatie

Mitchell van Paassen

Ondersteuning verzekeringen
Meer informatie

Patrick Odijk

Ondersteuning schadeverzekeringen
Meer informatie

Team van Vixx

Kies je één Vixxer, dan krijg je ze allemaal
Meer informatie

Remo Prins

Adviseur verzekeringen
Meer informatie

Jasja Tukker

Adviseur Verzekeringen
Meer informatie

Mitchell van Paassen

Ondersteuning verzekeringen
Meer informatie

Patrick Odijk

Ondersteuning schadeverzekeringen
Meer informatie

Team van Vixx

Kies je één Vixxer, dan krijg je ze allemaal
Meer informatie

Verzekering vragen

Leuke buren en leuke plannen maar ineens is de sfeer anders. Je hebt veel juridische vragen. Gelukkig heb je een rechtsbijstandverzekering en kan je hier al je vragen neerleggen.

Als je zonnepanelen hebt, vallen deze onder je woonhuisverzekering. Vixx kijkt het voor je na en regelt het.

Je hebt een mooi bedrijf wat aan het groeien is. Je krijgt meer werk dus loop je steeds meer risico. Je voorraad stijgt om aan de vraag te kunnen voldoen. Is het dan handig om je verzekeringen aan te passen zodat je nog voldoende dekking hebt voor alles? Wij doen graag een scan om te kijken of jij alles goed hebt geregeld. Vixx regelt het.

Ieder heeft zijn of haar eigen verzekering dus dat kan gewoon door blijven lopen. Goed bedacht maar helaas niet goed. Wij nemen de verzekeringen met je door, zorgen dat de verzekeringen bij jullie passen en je overbodige verzekeringen zeggen wij voor je op. Vixx regelt het.

Als al jouw spullen bij elkaar meer waard zijn dan het bedrag waarvoor je verzekerd bent, noem je dit onderverzekerd. Dat is heel erg balen als je schade krijgt aan je huis en je krijgt veel minder geld uitgekeerd. Laat Vixx uitzoeken wat de situatie is zodat je altijd genoeg geld krijgt wanneer je schade hebt.

Gewoon thuis aan de keukentafel. Na, dat is fijn! Want soms is het gewoon handiger als Vixx naar jou toe komt. Je kunt natuurlijk ook naar ons komen. Vixx heeft meerdere kantoren waar we kunnen afspreken.

Je hoort het vaak. Volledig onafhankelijk. Maar is dat nou echt waar? Vixx heeft 35 banken en 30 verzekeraars in de boeken. Vixx is dus écht onafhankelijk. Geen “wij van WC-Eend adviseren WC-eend” situaties. Gewoon het beste advies wat bij jou past.

Vixx is er om je te helpen met al je (geld)zaken. Op deze manier heb je een vast aanspreekpunt en kun jij je focussen op wat echt belangrijk is. Want Vixx regelt het.

Soms heb je al aan één dienst genoeg. Pak uit onze kast wat je nodig denkt te hebben. Na een eerste gesprek kennen wij je al een stuk beter. Misschien blijkt na een tijdje dat je toch iets extra’s nodig hebt van Vixx.

Daag ons uit!

Samen werken voor het bedrijf vanuit huis.

Dennis en Tina hebben samen hun bedrijf. Zij zijn altijd bij hun klanten en daardoor is er geen...
Lees het hele verhaal

Bart (52) wil zijn aov oversluiten.

Bart is ondernemer die al vele jaren trouw is aan zijn verzekeringsmaatschappij maar inmiddels wel...
Lees het hele verhaal

Ik heb geen alarm in mijn bedrijf.

Erik is een ondernemer die zijn elders lopende verzekeringen heeft doorgenomen en tot zijn schrik...
Lees het hele verhaal

Ik heb een monumentale woning.

Els en Jan wonen in een monumentaal gebouw welke is gebouwd rond 1850. Ze hebben Vixx ingeschakeld...
Lees het hele verhaal

Ik word aansprakelijk gesteld voor het gebruiken van een foto.

Broers Klaas en Pieter hebben een groeiend internetbedrijf en zien niet meer betrokken bij alle...
Lees het hele verhaal

Hacken? Mijn bedrijf heeft geen belangrijke informatie.

Martijn is ondernemer en had het idee “Mijn bedrijf is niet interessant voor hackers”. Tijdens...
Lees het hele verhaal
×

Samen werken voor het bedrijf vanuit huis.

Dennis en Tina hebben samen hun bedrijf. Zij zijn altijd bij hun klanten en daardoor is er geen kantoor nodig. De laptop, IMac’s en IPhone’s zijn gekocht voor en dus ook door het bedrijf. Bij de risico-inventarisatie bleek dat zij dachten dat het onder de privéinboedelverzekering viel. Helaas werkt dat niet zo. Vixx heeft een goede inboedelverzekering geregeld die wel dekking geeft voor de spullen van je kantoor aan huis. Goede oplossing die zekerheid biedt en een extra zakelijke verzekering overbodig maakt.

×
×

Bart (52) wil zijn aov oversluiten.

Bart is ondernemer die al vele jaren trouw is aan zijn verzekeringsmaatschappij maar inmiddels wel een behoorlijke premie betaald. Vixx heeft de situatie opnieuw in kaart gebracht en zijn werkzaamheden nauwkeurig besproken. Uit een vergelijk van circa 20 arbeidsongeschiktheidsverzekeringen heeft Vixx de best passende qua premie en voorwaarden geselecteerd en een nieuwe verzekering voor Bart aangevraagd. Het voordeel voor Bart is dat hij weer op de juiste manier is verzekerd en zijn premie met 25% is verlaagd. Vixx heeft dit geregeld.

×
×

Ik heb geen alarm in mijn bedrijf.

Erik is een ondernemer die zijn elders lopende verzekeringen heeft doorgenomen en tot zijn schrik zag dat hij een alarm moet hebben voor zijn verzekering. Bij een bezoek aan zijn bedrijf zijn alle inbraakwerende maatregelen doorgenomen en bekeken. Vixx heeft de situatie opnieuw in kaart gebracht. De situatie van het gebouw duidelijk beschreven en overlegd met een verzekeringsmaatschappij. Bij deze andere verzekeringsmaatschappij hoeft Erik niet te investeren in een alarm en organisatorisch hoeft hij geen grote wijzigingen door te voeren. Dat heeft Vixx geregeld.

×
×

Ik heb een monumentale woning.

Els en Jan wonen in een monumentaal gebouw welke is gebouwd rond 1850. Ze hebben Vixx ingeschakeld en alle lopende verzekeringen beoordeelt. In de woonhuisverzekering stond niet vermeld dat het een monumentaal gebouw is. De verzekerde waarde was vastgesteld o.b.v. herbouwwaardemeter. Deze herbouwwaardemeters zijn prima maar werken, helaas voor Els en Jan, niet voor monumentale gebouwen. Na een inspectie door een verzekeringsmaatschappij, werd door haar een herbouwwaarde voor de woning vastgesteld zonder extra kosten. Hierdoor zijn Els en Jan verzekerd tegen de juiste waarde. Zij zijn gerustgesteld en alle verzekeringen passen weer bij hun situatie.

×
×

Ik word aansprakelijk gesteld voor het gebruiken van een foto.

Broers Klaas en Pieter hebben een groeiend internetbedrijf en zien niet meer betrokken bij alle processen op de vloer. Vanwege het periodieke contact met Vixx, zijn de broers twee jaar geleden op ons advies een beroepsaansprakelijkheidsverzekering aangegaan om zuivere financiële aansprakelijkheid af te dekken. Vorig jaar ontvingen zij een pittige brief van een advocaat met een claim van duizenden euro’s. Bij het lanceren van de website voor een klant was namelijk een foto in een demoversie niet vervangen door een gekochte stockfoto. De kosten van de claim en het juridische verweer zijn gedekt door de aansprakelijkheidsverzekering. Vixx regelt het.

×
×

Hacken? Mijn bedrijf heeft geen belangrijke informatie.

Martijn is ondernemer en had het idee “Mijn bedrijf is niet interessant voor hackers”. Tijdens het gesprek bleek dat Martijn grote opdrachtgevers heeft en vanwege zijn werkzaamheden, hij van de gebouwen van zijn opdrachtgevers zeer gedetailleerde informatie heeft. Zoals de locatie van bedieningspanelen, alarmsensoren, meterkasten, en deuren. Al snel kwam Martijn tot de conclusie dat zijn bedrijf niet zo interessant is, maar wel de informatie van zijn klant. Dus is zijn bedrijf toch interessant. Martijn heeft in samenwerking met zijn ICT-bedrijf de beveiliging van zijn systemen aangepast en mocht het toch gebeuren een cyberverzekering afgesloten. Vixx regelt het.

×

Wat mogen wij voor jou regelen? Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend!

Neem contact op met Vixx

Contact

Maak een belafspraak met een Vixxer

Terugbelverzoek

Ho, wacht even, hebben we je nog niet overtuigd? klik hier

×

Persoonlijke berekening hypotheek 🏡💸

Laat je gegevens achter en de beste Vixxer voor jouw situatie neemt zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken voor een persoonlijke berekening van Vixx!

Je hypotheek via Vixx

 • Gratis en vrijblijvend voorstel
 • Tot 24% meer hypotheek
 • Tot 37% lagere hypotheeklast
 • Berekening gratis en vrijblijvend
 • Waar en wanneer jij wilt
×
×

Download the whitepaper

*Bij het klikken op download ga je akkoord met onze privacy policy.

download
×
×

Kennismaking geldplanning

Laat nu je gegevens achter en we bellen je terug om een afspraak te maken voor een gratis kennismaking met Vixx Geldplanning

Kennismaking Vixx Geldplanning

 • Maak een plan voor je financiele toekomst
 • Waar en wanneer jij wilt
 • Gratis en vrijblijvende intake
 • Ervaren adviseur
×
×

Terugbelverzoek ☎️

We bellen je graag terug om je uitdaging te bespreken! Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

×
×

Kennismaking Vixx Familieplan

Laat nu je gegevens achter voor een gratis adviesgesprek voor het Vixx Familieplan. Dan vertellen we je precies wat in jouw situatie de beste oplossing is en hoe wij je kunnen helpen.

adviesgesprek Vixx Familieplan

 • Gratis en vrijblijvend
 • Advies van een ervaren specialist
 • Binnen 24 uur
 • Waar en wanneer jij wilt
×
×

Gratis adviesgesprek hypotheek

Benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn bij het kopen van een nieuw huis? Met een gratis adviesgesprek helpen we je op weg!

Adviesgesprek huis kopen via Vixx

 • Gratis en vrijblijvend
 • Waar en wanneer jij wilt
 • Hypotheekberekening
 • Advies woningmarkt
×
×

Download whitepaper Vixx Franchise Geldzaken

Download onze whitepaper en ontdek hoe Vixx Franchise voor jou kan werken

In de Whitepaper

 • Alle voordelen op een rijtje
 • Leadvergoedingen systeem
 • Profielcheck
 • Het onboardingsproces
×
×

Jammer dat je geen Vixx Membership wilt worden.

MEMBERSHIP - Afmelden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

×
×

Betalingsgegevens Vixx Service Membership

Met deze gegevens maken we de overeenkomst voor het Vixx Service Membership op. Je ontvangt de overeenkomst ter controle en ondertekening in je Vixx Kluis.

MEMBERSHIP - Aanmelden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vixx Service Membership

 • Alle Vixxers tot je beschikking
 • Mijn Vixx Kluis
 • Service en beheer geldzaken
 • Jaarlijkse update
 • Exclusieve Vixx content
×
×

Aangifte inkomstenbelasting via Vixx

De aangifte inkomstenbelasting staat weer voor de deur. Laat Vixx het lekker voor je regelen!

Meld je aan via dit formulier en we nemen snel contact met je op.

Belastingaangifte via Vixx

 • €139,-
 • Vixx regelt alles
 • Jaarlijks honderden aangiften via Vixx
 • Maak gebruik van alle gunstige regels
×
×

Vixx Verzekercheck

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk om je verzekeringen door te nemen!

 

Vixx Verzekercheck

 • De beste deal
 • Makkelijk en snel geregeld
 • Voor al je schadeverzekeringen
 • Persoonlijke risicoscan
×
×

Aangifte inkomstenbelasting via Vixx Amsterdam

De aangifte inkomstenbelasting staat weer voor de deur. Laat Vixx het lekker voor je regelen!

Meld je aan via dit formulier en we nemen snel contact met je op.

Belastingaangifte via Vixx

 • €139,-
 • Vixx regelt alles
 • Jaarlijks honderden aangiften via Vixx
 • Maak gebruik van alle gunstige regels
×
×

VvE Formulier

Ben je benieuwd wat Vixx voor jouw VvE kan betekenen? Laat je gegevens achter en we nemen contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Intake Vixx VvE

 • Persoonlijke service
 • Dé partner voor bestuurders
 • Ontdek alle voordelen
×
×

✅ Vixx Finance Check

Laat je gegevens achter en we nemen contact op voor een gratis Finance Check!

We vertellen je hoe we jouw boekhouding makkelijker kunnen maken en waar de kansen liggen binnen je bedrijf.

Gratis en vrijblijvend

 • Check op je boekhouding
 • Plan voor verbetering
 • Demo digitaal boekhoudpakket
 • Waar en wanneer jij wilt
 • Ervaren finance consultant
×
×

🖥️💸 Vixx Geldscherm

Laat je gegevens achter en we nemen contact op voor het inrichten van jouw Vixx Geldscherm!

We richten de basis van jouw geldscherm in, zodat je zelf aan de slag kan!

Voordelen

 • €16,95 p.m. - Gratis voor Vixx Members!
 • Inzicht in je geldsituatie
 • Altijd up to date
 • Advies als je dat nodig hebt
×
×

🏡 Mijn Huiszaken

Laat je gegevens achter en we nemen contact op voor het inrichten van jouw Mijn Huiszaken account!

We richten de basis van jouw Mijn Huiszaken account in, zodat je zelf aan de slag kan!

Voordelen

 • Exclusief voor Vixx Members
 • Zoek jouw nieuwe droomhuis
 • Als eerste op de hoogte
 • Inzicht in de waarde van jouw huis
 • Verduurzamingsrapport
×
×

Aanvraag Vixx Membership

Met deze gegevens maken we de overeenkomst voor je membership. Deze ontvang je ter controle en ondertekening in je Vixx Kluis.

MEMBERSHIP - Aanmelden - warm

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vixx Service Membership

 • Alle Vixxers tot je beschikking
 • Mijn Vixx Kluis
 • Mijn Huiszaken
 • Vixx Geldscherm
 • Service en beheer geldzaken
 • Jaarlijkse update
 • Exclusieve Vixx Content
×
×

Verzoek communicatie

Vul hieronder in wat het probleem is en we nemen het in behandeling!

Verzoek communicatie

Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Test

×
×

Aanvraag Vixx Membership

Met deze gegevens maken we de overeenkomst voor je membership. Deze ontvang je ter controle en ondertekening in je Vixx Kluis.

MEMBERSHIP - Aanmelden - campagne

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluit nu af zónder €75 opstartkosten

 • Alle Vixxers tot je beschikking
 • Mijn Vixx Kluis
 • Mijn Huiszaken
 • Vixx Geldscherm
 • Service en beheer geldzaken
 • Jaarlijkse update
 • Exclusieve Vixx Content
×
×

afzien van Vixx Membership

Met dit formulier bevestig je dat je afziet van een Vixx Membership en akkoord gaat met de gevolgen

MEMBERSHIP - Afmelden - campagne

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevolgen geen membership

 • ❌ +/- €125 uurloon bij inventarisatie
 • ❌ Geen Vixx kluis
 • ❌ Geen andere voordelen
×
×
×
×

Z - OUD - Standaard formulier pop-up

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

Z - OUD - Terugbelverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.