Je marketing goed voor elkaar?
vixx regelt het.

Je hebt een mooi bedrijf opgezet en bent klaar voor de volgende stap; groei! De juiste marketingstrategie is daarvoor essentieel. Of het nu gaat om direct meer klanten werven, zorgen dat je organisatie de juiste uitstraling krijgt, of het creëren van nieuwe concepten en proposities: Vixx regelt het voor je. Altijd met commerciële strategie als vertrekpunt.

Ook, of juist, bij het opstarten van een nieuw bedrijf is een goede marketingstrategie en de uitwerking daarvan essentieel voor succes.

☎️ 085 - 016 38 87

Vixx Marketing in één minuut

In deze video legt onze Vixxer Daan je uit wat we voor jouw business kunnen betekenen en wat de voordelen zijn van Vixx Marketing.
We geven je inzichten in deze punten:

 • strategisch advies
 • genereren van leads
 • produceren van video’s
 • slimme online marketing

Waar vixx je mee helpt

(online) marketing is een perfecte tool om meer business te genereren. Maar waar begin je? En waar wil je eindigen? Door goed te analyseren waar de kansen liggen en hoe je die kunt benutten, kun je snel groei realiseren. Onze commerciele en creatieve experts denken met je mee om samen tot een strategie te komen die je helpt bij het behalen van je doelstellingen. Nu en in de toekomst.

De uitstraling van je bedrijf, je merk, is de eerste indruk van je organisatie. Die laat je sowieso achter. Hoe je dat doet heb je zelf in de hand. Vanuit strategie bepalen we wat je organisatie zou moeten uitstralen om de juiste indruk bij je doelgroep achter te laten. Vervolgens schaven we bij waar nodig om de juiste uitstraling te creëren.

Een goede marketingstrategie is essentieel voor iedere organisatie met ambities. Ook, of misschien wel juist, als je gaat beginnen. Waar liggen de commerciële kansen en hoe ga je zorgen dat je je onderscheidt en de juiste doelgroep aanspreekt?

Door marketing vanaf het begin als belangrijk onderdeel te zien, kun je sturen op wat werkt en en sneller groei realiseren. Ga je een business starten? Neem contact op voor een gratis strategie workshop en ontdek waar je kansen liggen.

Sommige organisaties denken dat online marketing voor hen niet geschikt is. Natuurlijk is het makkelijker om schoenen online te verkopen dan, bijvoorbeeld, hypotheekadvies. Maar we weten hoe het werkt. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Wij kennen de meesten. Voor iedere business is een online strategie te bedenken. Wedden?

Naarmate de jaren en de nodige succes verstrijken, kan het zijn dat je business toe is aan een nieuwe identiteit. Misschien is de look & feel verouderd of is je bedrijf een andere richting ingegaan dan je voor ogen had. Met een rebranding werpen we een frisse blik op je organisatie en zorgen we dat je er weer jaren tegenaan kunt. In een strategische sessie bepalen we of een herpositionering en eventuele nieuwe naam nodig is, of dat een nieuwe identiteit voldoende is.

Het verkopen van een dienst kan lastiger lijken dan het verkopen van een product. Bij Vixx weten we er alles van. Gelukkig kennen we de juiste strategieën om je diensten aan de man te brengen. Marketing is in de basis niets anders dan je aanbod zo in de markt zetten, dat het aantrekkelijk is voor een bepaalde doelgroep. Door je diensten op de juiste manier te framen, wordt het al een stuk makkelijker om ze over te brengen.

Laat Vixx je helpen Button Vixx
Laat Vixx je helpen
Niet gevonden wat je zoekt?

Waar anderen afhaken gaan wij door, voor elke unieke situatie hebben wij een oplossing. Bel, app of mail ons en wij helpen je verder.

Hoe kan ik groeien met mijn bedrijf?

(online) marketing is een perfecte tool om meer business te genereren. Maar waar begin je? En waar wil je eindigen? Door goed te analyseren waar de kansen liggen en hoe je die kunt benutten, kun je snel groei realiseren. Onze commerciele en creatieve experts denken met je mee om samen tot een strategie te komen die je helpt bij het behalen van je doelstellingen. Nu en in de toekomst.

Kies jouw
Vixxer

Klaar om aan jouw business te bouwen? Neem direct contact op met jouw Vixxer.

Daan van Baarsen

Adviseur Vixx Marketing & Business Development
Meer informatie
Jesse Haselager Vixx

Jesse Haselager

Ondersteuning Marketing
Meer informatie

Aniek van Oorschot

Content Marketeer
Meer informatie

Team van Vixx

Kies je één Vixxer, dan krijg je ze allemaal
Meer informatie

Daan van Baarsen

Adviseur Vixx Marketing & Business Development
Meer informatie

Jesse Haselager

Ondersteuning Marketing
Meer informatie

Aniek van Oorschot

Content Marketeer
Meer informatie

Team van Vixx

Kies je één Vixxer, dan krijg je ze allemaal
Meer informatie
 

Een sterk merk
de motor van je business

1. Marketingstrategie
groeien met een plan

Groei begint bij visie en doelen stellen. Zonder doelen is een ambitie slechts een droom. Alles begint bij strategie. Waar willen we naar toe en hoe gaan we daar komen? Je merk en marketing is een middel, niet het doel. Vixx kent de klappen van de zweep. Onze economische achtergrond gecombineerd met creativiteit zorgen voor groeigedreven strategie die resultaat op levert.

2. Creativiteit en identiteit een merk waar je doelgroep verliefd op wordt

Creativiteit is key in de vertaalslag van strategie naar groei. We streven altijd naar prikkelende concepten en ideeën. Zo zorgen we dat je merk opvalt binnen overvolle tijdlijnen, browsers en in de fysieke wereld en blijven we de concurrentie voor. Niet om gewoon de leukste of mooiste te zijn, maar om conversie en groei te vergroten.

3. Online marketing geef je brand en business een boost

Als je merk goed staat is het tijd om resultaten te behalen. Met slimme online marketing kun je de juiste doelgroep bereiken op de ideale tijd en plek. Daardoor kunnen we snel resultaten behalen en je brand en business een boost geven.

Vixx Marketing vragen

Vixx is altijd al een adviesbureau geweest, voornamelijk in de financiële dienstverlening, maar ook met een business-advisory tak. Onze ambitie is om in de toekomst nog meer diensten aan te bieden, zodat we al je zaken goed voor je kunnen regelen en marketing is daarin een eerste stap waar we trots op zijn!

Sinds begin 2020 is Marketing onderdeel van Vixx. Door een overname hebben we de kennis en expertise in huis gehaald om onze klanten naast financieel en zakelijk advies nu ook marketing te kunnen bieden. Omdat we als groeiend bedrijf dat geld begrijpt als geen ander begrijpen dat marketing resultaat moet opleveren, zien we dit als een logische en mooie uitbreiding van onze diensten.

Vixx heeft een overname gedaan waardoor we alle kennis en expertise in huis hebben gehaald om direct resultaten te behalen. In het verleden hebben de mensen van Vixx Marketing gewerkt voor A-merken als Eneco, Holland Casino, Alpro en Triodos Bank. Daarnaast hebben we veel ervaring met (re)branding van organisaties en alles wat daarbij komt kijken. Van strategie tot autobelettering en alles ertussenin.

Het uitbesteden van marketing is een investering. Door vanuit een goede strategie (en niet in het wilde weg) aan de slag te gaan, zul je je marketinguitgaven altijd terugverdienen. Voordat we aan de slag gaan maken we altijd een offerte en een winstprognose, zodat we zeker weten dat we resultaat voor je kunnen behalen.

Een merk is veel meer dan alleen je logo, je bedrijfsnaam of je huisstijl. Een merk is het gevoel dat mensen van je krijgen als ze aan je denken. En dit gevoel kun je creëren door er op de juiste manier uit te zien, de juiste dingen te doen en op de juiste manier te klinken.

In de tijd waarin we leven is alles mogelijk, gaat alles snel en is er van alles van van alles. Mensen krijgen meer marketingboodschappen dan ooit voor hun kiezen en organisaties vinden het maar gek dat ze niet voor hen kiezen. We leven in een wereld waarin iedereen iedereen kan bereiken. Daarom is het nog nooit zo belangrijk geweest om je te onderscheiden, je doelgroep te overtuigen en haar te binden. Een sterk merk helpt hierbij en zorgt dat je je doelgroep aan je bindt.

Vixx regelt al je (geld)zaken. Dan kun jij je focussen op wat echt belangrijk voor je is; je bedrijf bijvoorbeeld. Voor ondernemers regelen we financiering, verzekeringen, pensioenen en bieden we zakelijk advies. Op die manier kun jij onbezorgd ondernemen, omdat je zaken goed geregeld zijn.

We helpen bedrijven met serieuze ambitie. Dat zijn soms ZZP'ers die écht willen uitblinken, maar vaak grotere bedrijven met een marketingbudget. We geloven in de manier waarop we werken en de kwaliteit die we leveren. Daar hangt ook een prijskaartje aan, omdat we ons werk altijd strategisch benaderen en dat kost tijd en aandacht. We staan voor iedereen open, zijn gek op uitdagingen en komen graag met mensen met mooie plannen in contact.

Daag ons uit!

Niemand kreeg het voor elkaar

Erik heeft een goedlopend autobedrijf. Door de jaren heen is hij flink gegroeid en heeft hij zijn...
Lees het hele verhaal
×

Niemand kreeg het voor elkaar

Erik heeft een goedlopend autobedrijf. Door de jaren heen is hij flink gegroeid en heeft hij zijn voorraad uitgebreid. Samen met zijn vrouw Martine wil hij een mooi huis kopen. Verschillende partijen hadden het al geprobeerd maar kregen het niet rond. Dit kwam omdat het eigen vermogen op de balans negatief is. Banken zien dit gelijk als een no-go. Gelukkig is Erik bij Vixx gekomen. Vixx heeft de bank laten zien dat er genoeg eigen privé geld is om dit negatief eigen vermogen af te lossen waardoor er geen probleem is. Vixx kijkt verder en denkt mee. Erik en Martine genieten nu van hun droomhuis.

×

Wat mogen wij voor jou regelen? Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend!

Neem contact op met Vixx

Contact

Maak een belafspraak met een Vixxer

Terugbelverzoek

Ho, wacht even, hebben we je nog niet overtuigd? klik hier

×

Persoonlijke berekening hypotheek 🏡💸

Laat je gegevens achter en de beste Vixxer voor jouw situatie neemt zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken voor een persoonlijke berekening van Vixx!

Je hypotheek via Vixx

 • Gratis en vrijblijvend voorstel
 • Tot 24% meer hypotheek
 • Tot 37% lagere hypotheeklast
 • Berekening gratis en vrijblijvend
 • Waar en wanneer jij wilt
×
×

Download the whitepaper

*Bij het klikken op download ga je akkoord met onze privacy policy.

download
×
×

Kennismaking geldplanning

Laat nu je gegevens achter en we bellen je terug om een afspraak te maken voor een gratis kennismaking met Vixx Geldplanning

Kennismaking Vixx Geldplanning

 • Maak een plan voor je financiele toekomst
 • Waar en wanneer jij wilt
 • Gratis en vrijblijvende intake
 • Ervaren adviseur
×
×

Terugbelverzoek ☎️

We bellen je graag terug om je uitdaging te bespreken! Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

×
×

Kennismaking Vixx Familieplan

Laat nu je gegevens achter voor een gratis adviesgesprek voor het Vixx Familieplan. Dan vertellen we je precies wat in jouw situatie de beste oplossing is en hoe wij je kunnen helpen.

adviesgesprek Vixx Familieplan

 • Gratis en vrijblijvend
 • Advies van een ervaren specialist
 • Binnen 24 uur
 • Waar en wanneer jij wilt
×
×

Gratis adviesgesprek hypotheek

Benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn bij het kopen van een nieuw huis? Met een gratis adviesgesprek helpen we je op weg!

Adviesgesprek huis kopen via Vixx

 • Gratis en vrijblijvend
 • Waar en wanneer jij wilt
 • Hypotheekberekening
 • Advies woningmarkt
×
×

Download whitepaper Vixx Franchise Geldzaken

Download onze whitepaper en ontdek hoe Vixx Franchise voor jou kan werken

In de Whitepaper

 • Alle voordelen op een rijtje
 • Leadvergoedingen systeem
 • Profielcheck
 • Het onboardingsproces
×
×

Jammer dat je geen Vixx Membership wilt worden.

MEMBERSHIP - Afmelden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

×
×

Betalingsgegevens Vixx Service Membership

Met deze gegevens maken we de overeenkomst voor het Vixx Service Membership op. Je ontvangt de overeenkomst ter controle en ondertekening in je Vixx Kluis.

MEMBERSHIP - Aanmelden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vixx Service Membership

 • Alle Vixxers tot je beschikking
 • Mijn Vixx Kluis
 • Service en beheer geldzaken
 • Jaarlijkse update
 • Exclusieve Vixx content
×
×

Aangifte inkomstenbelasting via Vixx

De aangifte inkomstenbelasting staat weer voor de deur. Laat Vixx het lekker voor je regelen!

Meld je aan via dit formulier en we nemen snel contact met je op.

Belastingaangifte via Vixx

 • €139,-
 • Vixx regelt alles
 • Jaarlijks honderden aangiften via Vixx
 • Maak gebruik van alle gunstige regels
×
×

Vixx Verzekercheck

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk om je verzekeringen door te nemen!

 

Vixx Verzekercheck

 • De beste deal
 • Makkelijk en snel geregeld
 • Voor al je schadeverzekeringen
 • Persoonlijke risicoscan
×
×

Aangifte inkomstenbelasting via Vixx Amsterdam

De aangifte inkomstenbelasting staat weer voor de deur. Laat Vixx het lekker voor je regelen!

Meld je aan via dit formulier en we nemen snel contact met je op.

Belastingaangifte via Vixx

 • €139,-
 • Vixx regelt alles
 • Jaarlijks honderden aangiften via Vixx
 • Maak gebruik van alle gunstige regels
×
×

VvE Formulier

Ben je benieuwd wat Vixx voor jouw VvE kan betekenen? Laat je gegevens achter en we nemen contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Intake Vixx VvE

 • Persoonlijke service
 • Dé partner voor bestuurders
 • Ontdek alle voordelen
×
×

✅ Vixx Finance Check

Laat je gegevens achter en we nemen contact op voor een gratis Finance Check!

We vertellen je hoe we jouw boekhouding makkelijker kunnen maken en waar de kansen liggen binnen je bedrijf.

Gratis en vrijblijvend

 • Check op je boekhouding
 • Plan voor verbetering
 • Demo digitaal boekhoudpakket
 • Waar en wanneer jij wilt
 • Ervaren finance consultant
×
×

🖥️💸 Vixx Geldscherm

Laat je gegevens achter en we nemen contact op voor het inrichten van jouw Vixx Geldscherm!

We richten de basis van jouw geldscherm in, zodat je zelf aan de slag kan!

Voordelen

 • €16,95 p.m. - Gratis voor Vixx Members!
 • Inzicht in je geldsituatie
 • Altijd up to date
 • Advies als je dat nodig hebt
×
×

🏡 Mijn Huiszaken

Laat je gegevens achter en we nemen contact op voor het inrichten van jouw Mijn Huiszaken account!

We richten de basis van jouw Mijn Huiszaken account in, zodat je zelf aan de slag kan!

Voordelen

 • Exclusief voor Vixx Members
 • Zoek jouw nieuwe droomhuis
 • Als eerste op de hoogte
 • Inzicht in de waarde van jouw huis
 • Verduurzamingsrapport
×
×

Aanvraag Vixx Membership

Met deze gegevens maken we de overeenkomst voor je membership. Deze ontvang je ter controle en ondertekening in je Vixx Kluis.

MEMBERSHIP - Aanmelden - warm

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vixx Service Membership

 • Alle Vixxers tot je beschikking
 • Mijn Vixx Kluis
 • Mijn Huiszaken
 • Vixx Geldscherm
 • Service en beheer geldzaken
 • Jaarlijkse update
 • Exclusieve Vixx Content
×
×

Verzoek communicatie

Vul hieronder in wat het probleem is en we nemen het in behandeling!

Verzoek communicatie

Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Test

×
×

Aanvraag Vixx Membership

Met deze gegevens maken we de overeenkomst voor je membership. Deze ontvang je ter controle en ondertekening in je Vixx Kluis.

MEMBERSHIP - Aanmelden - campagne

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluit nu af zónder €75 opstartkosten

 • Alle Vixxers tot je beschikking
 • Mijn Vixx Kluis
 • Mijn Huiszaken
 • Vixx Geldscherm
 • Service en beheer geldzaken
 • Jaarlijkse update
 • Exclusieve Vixx Content
×
×

afzien van Vixx Membership

Met dit formulier bevestig je dat je afziet van een Vixx Membership en akkoord gaat met de gevolgen

MEMBERSHIP - Afmelden - campagne

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevolgen geen membership

 • ❌ +/- €125 uurloon bij inventarisatie
 • ❌ Geen Vixx kluis
 • ❌ Geen andere voordelen
×
×
×
×

Z - OUD - Standaard formulier pop-up

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

Z - OUD - Terugbelverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.