Geen zin in bonje met de buren?
vixx regelt het.

Je woont prettig in een appartement en onderhoudszaken zijn geregeld via de VvE (Vereniging van Eigenaren). Je betaalt servicekosten en wilt dat deze goed worden besteed, zonder hierover gezeur te hebben met je buren. Want: beter een goede buur, dan een verre vriend. Die wil je te vriend houden! Vixx regelt het beheer van de VvE. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over alle financiële en technische rompslomp. Kun je met je buren met een gerust hart de volgende buurtbarbecue organiseren.

Mijn Vixx VvE 085 0161 456

Waar vixx je mee helpt

Woon je in een appartement? Dan krijg je meestal ook te maken met een VvE (Vereniging van Eigenaren). Je wilt een goede band houden met je buren en elkaar ook bij de jaarlijkse vergadering recht in de ogen aan kunnen kijken. Je wilt dat jouw geld in deze vereniging goed wordt besteed en wilt dit bij voorkeur bij een professionele partij onderbrengen. Draag Vixx dan bij een volgende vergadering aan als beheerder van deze VvE. Mogen we jouw VvE daarna beheren? Dan krijg jij van ons een cadeau. Want voor wat, hoort wat, vinden we bij Vixx.

Je woont prachtig en hebt prachtig uitzicht. Het enige nadeel is het geluidsoverlast van je buren. Het verziekt je woongenot. Je hebt ze er al op aangesproken natuurlijk, maar de overlast blijft. Is je woning aangesloten bij een VvE en doet Vixx het beheer daarvan? Dan gaan onze Vixxers voor jou het gesprek aan en maken we afspraken om de overlast te beperken. Kan jij weer lekker wonen.

Jouw VvE is niet actief. We noemen dit een slapende VvE. Een slapende VvE vergadert niet en onderhoudt niet. Dit kan voor problemen zorgen. Het gebouw wordt namelijk niet goed onderhouden als de VvE niet actief is. En is de opstalverzekering nog wel actueel? Jij en je buren willen toch niet voor problemen komen te staan? Vixx kan jouw VvE weer actief maken, want Vixx regelt het.

Je bent met alle bewoners samen eigenaar van het complex. Hoe fijn is het als alles goed geregeld is? 
De jaarcijfers worden netjes opgemaakt, er is geen achterstand in het betalen van de servicekosten en het gebouw wordt netjes onderhouden. Wil jij dit allemaal ook lekker voor elkaar hebben? Vixx regelt het en jij hoeft je nergens meer zorgen om te maken.

Laat Vixx je helpen Button Vixx
Laat Vixx je helpen
Niet gevonden wat je zoekt?

Waar anderen afhaken gaan wij door, voor elke unieke situatie hebben wij een oplossing. Bel, app of mail ons en wij helpen je verder.

VvE Beheer

Woon je in een appartement? Dan krijg je meestal ook te maken met een VvE (Vereniging van Eigenaren). Je wilt een goede band houden met je buren en elkaar ook bij de jaarlijkse vergadering recht in de ogen aan kunnen kijken. Je wilt dat jouw geld in deze vereniging goed wordt besteed en wilt dit bij voorkeur bij een professionele partij onderbrengen. Draag Vixx dan bij een volgende vergadering aan als beheerder van deze VvE. Mogen we jouw VvE daarna beheren? Dan krijg jij van ons een cadeau. Want voor wat, hoort wat, vinden we bij Vixx.

Kies jouw
Vixxer

Kies de Vixxer die past bij jou of neem contact op en we koppelen je aan de juiste adviseur

Dorien Peeters

Ondersteuning VvE & Vastgoed
Meer informatie

Vincent van der Vlist

Adviseur Vixx finance
Meer informatie

Mohammad Borhom

Ondersteuning finance
Meer informatie

Team van Vixx

Kies je één Vixxer, dan krijg je ze allemaal
Meer informatie

Dorien Peeters

Ondersteuning VvE & Vastgoed
Meer informatie

Vincent van der Vlist

Adviseur Vixx finance
Meer informatie

Mohammad Borhom

Ondersteuning finance
Meer informatie

Team van Vixx

Kies je één Vixxer, dan krijg je ze allemaal
Meer informatie

Onze partners

Stichting BVVB Collectief

Vixx VvE Beheer is aangesloten bij de Branchevereniging VvE Beheerders, afgekort BVVB. Om afhankelijk te kunnen bemiddelen bij verzekeringen, maken we gebruik van hun AFM-vergunning: AFM-12043832 en het KIFID nummer 300.016421. Voor de dienstenwijzer verwijzen wij naar de website van BVVB.

Appartement & Eigenaar

Appartement & Eigenaar is een magazine dat zes keer per jaar verschijnt. Het staat vol met nieuws over uiteenlopende, relevante onderwerpen voor verenigingen van eigenaren.

VvE Belang

We willen het beheer en bestuur van vastgoed in Nederland verder professionaliseren. Daarom zijn wij lid van VvE-Belang, de koepel voor VvE’s, VvE-leden en beheerders.

Twinq

Voor het beheer van onze VvE’s maken wij gebruik van de moderne software van Twinq.

Mijn Vixx VvE

Alle leden van de VvE’s die wij beheren, krijgen toegang tot Mijn Vixx VvE. In dit portaal heb je altijd toegang tot de stukken van je VvE, kun je meldingen plaatsen, worden dossiers opgebouwd, houd je contact met andere leden van de VvE en met Vixx, en nog veel meer. Kortom: al je VvE zaken onder de knop in een handige app.

Mijn Vixx VvE

VvE en verzekeringen partners

Een goede VvE zorgt dat haar leden verzekerd zijn van zorgeloos wonen. Naast VvE Beheer regelt Vixx nog veel meer van je (geld)zaken. Ook verzekeringen. Dat doen we voor particulieren, ondernemers en bedrijven. Dat is handig voor jullie als VvE, want we kunnen ook de benodigd opstal- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en daarnaast de optionele bestuurdersaansprakelijkheid voor jullie regelen. Meer weten over Vixx Verzekeringen?

nieuws en updates
van Vixx

VvE beheer vragen

Alle eigenaren worden uitgenodigd voor de jaarlijkse vergadering. Je bent verplicht om deze bij te wonen. Ben je niet in de gelegenheid om te komen dan kun je iemand anders aanwijzen om in jouw plaats te gaan en te stemmen namens jou.

Het zou kunnen dat jouw VvE hier wel toestemming voor heeft gegeven. Je kunt dit nalezen in het huishoudelijk regelement en splitsingsakte. Deze is opgesteld bij oprichting van de VvE. Deze is leidend. In principe is een Airbnb-verhuur van een appartement met woonbestemming niet toegestaan. Laat Vixx dit uitzoeken.

Hiervoor dien je altijd toestemming te vragen bij de bank en kijk dit na in het huishoudelijk regelement. Kom je er niet uit, bel je beheerder.

Er is alleen toestemming van de VvE nodig als er wijzigingen worden aangebracht aan gemeenschappelijke delen en zaken. Een nieuwe keuken of badkamer in jouw appartement is toegestaan.

Er is een aantal opties:
- Op grond van het splitsingsreglement en het huishoudelijk reglement is het niet toegestaan onredelijke hinder of schade te veroorzaken. Gebeurt dit wel, is hij/zij verplicht de schade te vergoeden.
- Als er is vastgesteld door het bestuur dat er overlast is veroorzaakt, spreekt het bestuur de eigenaar of gebruiker persoonlijk aan op zijn of haar gedrag.
- Werkt dit niet, wordt de eigenaar of gebruiker bij aangetekend schrijven aangesproken op zijn gedrag.

Je hoort het vaak. Volledig onafhankelijk. Maar is dat nou echt waar? Vixx heeft 35 banken en 30 verzekeraars in de boeken. Vixx is dus écht onafhankelijk. Geen “wij van WC-Eend adviseren WC-eend” situaties. Gewoon het beste advies wat bij jou past.

Vixx is er om je te helpen met al je (geld)zaken. Op deze manier heb je een vast aanspreekpunt en kun jij je focussen op wat echt belangrijk is. Want Vixx regelt het.

Soms heb je al aan één dienst genoeg. Pak uit onze kast wat je nodig denkt te hebben. Na een eerste gesprek kennen wij je al een stuk beter. Misschien blijkt na een tijdje dat je toch iets extra’s nodig hebt van Vixx.

Daag ons uit!

Ik wil inzage in de eigen administratie!

Nathan woont sinds kort in een appartement. De VvE die hierbij hoort is niet heel erg groot en...
Lees het hele verhaal
×

Ik wil inzage in de eigen administratie!

Nathan woont sinds kort in een appartement. De VvE die hierbij hoort is niet heel erg groot en gelijk viel hem de hoge kosten voor de verzekeringen op. Hij vroeg om inzage in de administratie. Het huidige bestuur weigerde dit. Nathan schakelde Vixx in omdat hij het er niet mee eens was. Als lid van de VvE heb je namelijk recht op inzage van de administratie maar niet altijd op kopieën van belangrijke stukken, zoals notulen, verzekeringspapieren of offertes. Het bestuur had alleen kunnen weigeren als inzage buitensporig veel moeite, tijd of geld kost om de papieren bij elkaar te zoeken. De vorige beheerder had hier gewoon geen zin in. Nu regelt Vixx het beheer en is de verzekering aangepast naar een normaal bedrag per maand. Vixx regelt het.

×

Wat mogen wij voor jou regelen? Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend!

Neem contact op met Vixx

Contact

Maak een belafspraak met een Vixxer

Terugbelverzoek

Ho, wacht even, hebben we je nog niet overtuigd? klik hier

×

Persoonlijke berekening hypotheek 🏡💸

Laat je gegevens achter en de beste Vixxer voor jouw situatie neemt zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken voor een persoonlijke berekening van Vixx!

Je hypotheek via Vixx

 • Gratis en vrijblijvend voorstel
 • Tot 24% meer hypotheek
 • Tot 37% lagere maandlast
 • Berekening gratis en vrijblijvend
 • Waar en wanneer jij wilt
×
×

Download the whitepaper

*Bij het klikken op download ga je akkoord met onze privacy policy.

download
×
×

Kennismaking geldplanning

Laat nu je gegevens achter en we bellen je terug om een afspraak te maken voor een gratis kennismaking met Vixx Geldplanning

Kennismaking Vixx Geldplanning

 • Maak een plan voor je financiele toekomst
 • Waar en wanneer jij wilt
 • Gratis en vrijblijvende intake
 • Ervaren adviseur
×
×

Terugbelverzoek ☎️

We bellen je graag terug om je uitdaging te bespreken! Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

×
×

Kennismaking Vixx Familieplan

Laat nu je gegevens achter voor een gratis adviesgesprek voor het Vixx Familieplan. Dan vertellen we je precies wat in jouw situatie de beste oplossing is en hoe wij je kunnen helpen.

adviesgesprek Vixx Familieplan

 • Gratis en vrijblijvend
 • Advies van een ervaren specialist
 • Binnen 24 uur
 • Waar en wanneer jij wilt
×
×

Gratis adviesgesprek hypotheek

Benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn bij het kopen van een nieuw huis? Met een gratis adviesgesprek helpen we je op weg!

Adviesgesprek huis kopen via Vixx

 • Gratis en vrijblijvend
 • Waar en wanneer jij wilt
 • Hypotheekberekening
 • Advies woningmarkt
×
×

Download whitepaper Vixx Franchise Geldzaken

Download onze whitepaper en ontdek hoe Vixx Franchise voor jou kan werken

In de Whitepaper

 • Alle voordelen op een rijtje
 • Leadvergoedingen systeem
 • Profielcheck
 • Het onboardingsproces
×
×

Jammer dat je geen Vixx Membership wilt worden.

MEMBERSHIP - Afmelden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

×
×

Betalingsgegevens Vixx Service Membership

Met deze gegevens maken we de overeenkomst voor het Vixx Service Membership op. Je ontvangt de overeenkomst ter controle en ondertekening in je Vixx Kluis.

MEMBERSHIP - Aanmelden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vixx Service Membership

 • Alle Vixxers tot je beschikking
 • Mijn Vixx Kluis
 • Service en beheer geldzaken
 • Jaarlijkse update
 • Exclusieve Vixx content
×
×

Aangifte inkomstenbelasting via Vixx

De aangifte inkomstenbelasting staat weer voor de deur. Laat Vixx het lekker voor je regelen!

Meld je aan via dit formulier en we nemen snel contact met je op.

Belastingaangifte via Vixx

 • €139,-
 • Vixx regelt alles
 • Jaarlijks honderden aangiften via Vixx
 • Maak gebruik van alle gunstige regels
×
×

Vixx Verzekercheck

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk om je verzekeringen door te nemen!

 

Vixx Verzekercheck

 • De beste deal
 • Makkelijk en snel geregeld
 • Voor al je schadeverzekeringen
 • Persoonlijke risicoscan
×
×

Aangifte inkomstenbelasting via Vixx Amsterdam

De aangifte inkomstenbelasting staat weer voor de deur. Laat Vixx het lekker voor je regelen!

Meld je aan via dit formulier en we nemen snel contact met je op.

Belastingaangifte via Vixx

 • €139,-
 • Vixx regelt alles
 • Jaarlijks honderden aangiften via Vixx
 • Maak gebruik van alle gunstige regels
×
×
×
×

Z - OUD - Standaard formulier pop-up

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

Z - OUD - Terugbelverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.