Lekker eerder met pensioen?
vixx regelt het.

Je werkt hard en plukt hier straks graag de vruchten van. Je wilt minder werken of zelfs eerder stoppen met werken. Het belangrijkste is dat je lekker kunt leven als je één van deze keuzes maakt. Zodat je alle tijd hebt voor je hobby’s of met een gerust gevoel op vakantie kunt gaan. Onbezorgd genieten. Bij Vixx weten ze daar alles van. Wil je meegenieten? Vixx regelt het.

Waar vixx je mee helpt

Werken tot je 67ste? Je moet er niet aan denken! Misschien doe je wel heel zwaar werk, waardoor dit helemaal niet reëel is, of wil je gewoon al eerder genieten van de leuke dingen in het leven. Hoe dan ook heb je een planning nodig om jouw dromen waar te maken. Vixx heeft eerder met dit bijltje gehakt, dus Vixx regelt het.

Je hebt geen pensioenregeling voor je personeel. Je vindt het lastig en het scheelt je administratieve rompslomp. Toch blijkt het voor veel mensen een reden om wel of niet voor je te werken. Een pensioenregeling hoeft niet lastig te zijn. Vixx weet dat er mooie oplossingen zijn waarmee iedereen geholpen is. Zoals een collectief pensioen bijvoorbeeld. Bij Vixx kijken we naar het totaalplaatje en geven we je het beste advies voor jouw zaak. Zo zijn jij en je medewerkers tevreden.

Je hebt geen pensioenregeling via je werkgever of wilt als ondernemer zelf beginnen met pensioen opbouwen. Welke mogelijkheden zijn er dan? En welke risico’s zijn daaraan verbonden? Vixx laat je zien welk advies het beste bij je past en welke mogelijkheden jou op het lijf zijn geschreven.

Is je relatie ten einde? Ook voor je pensioen heeft dat veel gevolgen. Wettelijk zijn er allerlei regels. Wil je weten hoe dat zit? Zijn er alternatieve afspraken mogelijk? Vixx helpt je om in de ingewikkelde materie te komen tot de beste oplossingen. Want Vixx regelt het.

Je bent lekker aan het jobhoppen geweest en hebt daardoor meerdere (kleine) pensioenpotjes. Wat er in zit en wat je er uiteindelijk mee kunt? Je hebt geen idee. En hoe zit het met dat pensioengat, omdat je een jaartje sabbatical hebt opgenomen? Krijg weer inzicht in je pensioensituatie met Vixx, want Vixx regelt het.

Misschien heb je bij de start van je bedrijf niet over geld voor later nagedacht. Je dacht: ‘dat zie ik dan wel!’ Of je wilde het wel regelen, maar wist niet waar te beginnen. Heb je je pensioenzaken goed op orde? Kun je na je pensioen nog genieten van een heerlijke vakantie in dat prachtige appartement in Spanje? Laat Vixx het voor je regelen, want daar zijn we goed in. Dan zit het met die Spaanse zon wel snor tegen die tijd.

Laat Vixx je helpen Button Vixx
Laat Vixx je helpen
Niet gevonden wat je zoekt?

Waar andere afhaken gaan wij door, voor elke unieke situatie hebben wij een oplossing, bel, app of mail ons en wij helpen je verder.

Eerder stoppen met werken?

Werken tot je 67ste? Je moet er niet aan denken! Misschien doe je wel heel zwaar werk, waardoor dit helemaal niet reëel is, of wil je gewoon al eerder genieten van de leuke dingen in het leven. Hoe dan ook heb je een planning nodig om jouw dromen waar te maken. Vixx heeft eerder met dit bijltje gehakt, dus Vixx regelt het.

Kies jouw
Vixxer

Kies de Vixxer die past bij jou of neem contact op en we koppelen je aan de juiste adviseur

Sander van Haren

Adviseur Vixx Geldplanning & Pensioen
Meer informatie

Team van Vixx

Kies je één Vixxer, dan krijg je ze allemaal
Meer informatie

Sander van Haren

Adviseur Vixx Geldplanning & Pensioen
Meer informatie

Team van Vixx

Kies je één Vixxer, dan krijg je ze allemaal
Meer informatie

Vragen over Vixx

Na een ontslag stopt helaas de pensioenopbouw. Dat heeft grote gevolgen. Vixx adviseert je om dat weer op de rit te krijgen.

Je kunt de verdeling van je pensioen op verschillende manieren regelen. Allereerst is belangrijk of je getrouwd bent. Dan wordt je pensioen inderdaad verdeelt. Je kunt daarvan afwijken. Als je pensioen niet via een werkgever liep kun je een deel van de waarde overmaken aan je (ex) partner of uitruilen tegen iets anders. Vixx regelt het.

Als er een pensioenregeling is gaat in de meeste gevallen jouw pensioenopbouw ‘gewoon’ door. Dit is vastgelegd in het pensioenreglement.

De meeste pensioenuitvoerders keren geen vakantiegeld uit. Als je naast je pensioen een extra uitkering zou willen, kun je dit zelf regelen. Bijvoorbeeld door een apart potje te maken zodat je daar straks extra geld krijgt.

Gewoon thuis aan de keukentafel. Na, dat is fijn! Want soms is het gewoon handiger als Vixx naar jou toe komt. Je kunt natuurlijk ook naar ons komen. Vixx heeft meerdere kantoren waar we kunnen afspreken.

Vixx is er om je te helpen met al je (geld)zaken. Op deze manier heb je een vast aanspreekpunt en kun jij je focussen op wat echt belangrijk is. Want Vixx regelt het.

Soms heb je al aan één dienst genoeg. Pak uit onze kast wat je nodig denkt te hebben. Na een eerste gesprek kennen wij je al een stuk beter. Misschien blijkt na een tijdje dat je toch iets extra’s nodig hebt van Vixx.

Daag ons uit!

Kan ik stoppen met mijn te zware baan in de zorg?

Ilse (63 jaar) werkt sinds haar 20e in de zorg. Ze vindt haar werk erg zwaar worden en wil...
Lees het hele verhaal

Mijn lijfrentepolissen komen vrij maar ik mag blijven werken tot mijn 68e?

Herman (60 jaar) heeft in het verleden diverse lijfrentepolissen gesloten om eerder te kunnen...
Lees het hele verhaal

Pensioen aan personeel wordt onbetaalbaar.

Het pensioencontract van HAM BV is afgelopen en moet verlengd worden. De pensioenuitvoerder doet...
Lees het hele verhaal

Allerlei polissen ‘verzameld’ en veel werkgevers gehad.

Klaas (52 jaar) heeft in de loop der jaren diverse polissen ‘verzameld’. Van een aantal...
Lees het hele verhaal

Ik wil voor mijn 60e 20 uur per week werken. Lukt dat wel?

Arie (45 jaar) heeft de afgelopen jaren veel gedaan om vanaf zijn 58e 50% te kunnen gaan werken....
Lees het hele verhaal

Ik ga voor mezelf beginnen. Waar moet ik aan denken?

Vincent (23 jaar) was in loondienst maar gaat nu voor zichzelf beginnen. Hij woont samen en heeft...
Lees het hele verhaal
×

Kan ik stoppen met mijn te zware baan in de zorg?

Ilse (63 jaar) werkt sinds haar 20e in de zorg. Ze vindt haar werk erg zwaar worden en wil eigenlijk zo snel mogelijk stoppen met werken. Vixx heeft laten zien dat door het vervroegen van haar pensioen ze vanaf nu €100,- per maand minder inkomen heeft als ze nu met pensioen gaat. Ze is erg blij met deze oplossing en geniet nu van haar vroegpensioen. Ook weten of en hoe u met vroegpensioen kan. Daag ons uit want Vixx regelt het.

×
×

Mijn lijfrentepolissen komen vrij maar ik mag blijven werken tot mijn 68e?

Herman (60 jaar) heeft in het verleden diverse lijfrentepolissen gesloten om eerder te kunnen stoppen met werken. Deze komen nu tot uitkering maar Herman ‘moet’ doorwerken tot zijn 68e nu de AOW niet meer op zijn 65e ingaat. Hij is daar niet blij mee. Vixx heeft inzichtelijk gemaakt dat hij door slim om te gaan met het uitstellen van deze uitkeringen toch eerder kan stoppen, namelijk op zijn 64e. Met deze nieuwe pensioendatum kan Herman relaxed leven. Ook weten wat wijsheid is met lopende lijfrentepolissen? Kom eens langs en laat Vixx je helpen.

×
×

Pensioen aan personeel wordt onbetaalbaar.

Het pensioencontract van HAM BV is afgelopen en moet verlengd worden. De pensioenuitvoerder doet een voorstel maar door de lage rente en de hoge levensverwachting wordt de te betalen premie maar liefst 2,5 keer zo duur. Dit is onbetaalbaar voor HAM BV. Vixx heeft samen met HAM BV een compleet nieuwe pensioenregeling opgezet. Deze is afgestemd en uitgebreid gecommuniceerd met de medewerkers. HAM BV heeft voor de komende jaren weer een prima pensioenregeling met een betaalbare last.

Vixx kan je uitstekend helpen bij de opzetten of verlenging van een pensioenregeling. Vixx regelt het.

×
×

Allerlei polissen ‘verzameld’ en veel werkgevers gehad.

Klaas (52 jaar) heeft in de loop der jaren diverse polissen ‘verzameld’. Van een aantal polissen heeft hij de premie af kunnen trekken bij de aangifte inkomstenbelasting. Andere polissen zijn kapitaalverzekeringen. Hij heeft diverse werkgevers gehad en bij de een wel pensioen gekregen en bij andere niet. Klaas is ook even ZZP-er geweest. Via www.mijnpensioenoverzicht.nl heeft hij gezien dat zijn pensioen wel erg laag is. Vixx heeft zijn totaal situatie met een uitgebreide geldplanning inzichtelijk gemaakt. Een aantal polissen zijn gestopt en er zijn goedkopere alternatieven voor in de plaats gekomen.

Ook weten waar je aan toe bent en de lopende polissen eens opschudden? Laat Vixx er eens naar kijken.

×
×

Ik wil voor mijn 60e 20 uur per week werken. Lukt dat wel?

Arie (45 jaar) heeft de afgelopen jaren veel gedaan om vanaf zijn 58e 50% te kunnen gaan werken. Hij heeft een groot deel van zijn hypotheek afgelost en in het verleden veel pensioen opgebouwd bij het ABP (Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds). Via mijnabp.nl heeft hij al berekend dat hij zijn pensioen kan vervroegen. Arie heeft het gevoel dat alle losse onderdelen kloppen maar vraagt zich af of zijn doel van 50% werken, daadwerkelijk gehaald kan worden. Met een uitgebreide geldplanning heeft Vixx laten zien dat hij inderdaad op zijn 58e 50 % kan gaan werken en zorgeloos kan genieten van meer vrije tijd. Vixx regelt het.

×
×

Ik ga voor mezelf beginnen. Waar moet ik aan denken?

Vincent (23 jaar) was in loondienst maar gaat nu voor zichzelf beginnen. Hij woont samen en heeft een kind. Hij heeft geen idee waar hij aan moet denken. Vixx heeft hem geholpen met het verzekeren van zijn bedrijfsmatige risico’s via de specialist van de schadeverzekeringen. Voor zijn privé situatie zijn de risico’s van overlijden en arbeidsongeschiktheid afgedekt. Afgesproken is dat als het bedrijf goed gaat lopen er een advies komt voor pensioenopbouw. Vixx blijft Vincent volgen. Ook weten hoe je met een gerust hart een eigen bedrijf kan starten? Laat Vixx het regelen.

×

Wat mogen wij voor jou regelen? Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend!

Neem contact op met Vixx

Contact

Maak een belafspraak met een Vixxer

Terugbelverzoek

Ho, wacht even, hebben we je nog niet overtuigd? klik hier

×

Persoonlijke berekening hypotheek 🏡💸

Laat je gegevens achter en de beste Vixxer voor jouw situatie neemt zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken voor een persoonlijke berekening van Vixx!

Je hypotheek via Vixx

 • Gratis en vrijblijvend voorstel
 • Tot 24% meer hypotheek
 • Tot 37% lagere hypotheeklast
 • Berekening gratis en vrijblijvend
 • Waar en wanneer jij wilt
×
×

Download the whitepaper

*Bij het klikken op download ga je akkoord met onze privacy policy.

download
×
×

Kennismaking geldplanning

Laat nu je gegevens achter en we bellen je terug om een afspraak te maken voor een gratis kennismaking met Vixx Geldplanning

Kennismaking Vixx Geldplanning

 • Maak een plan voor je financiele toekomst
 • Waar en wanneer jij wilt
 • Gratis en vrijblijvende intake
 • Ervaren adviseur
×
×

Terugbelverzoek ☎️

We bellen je graag terug om je uitdaging te bespreken! Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

×
×

Kennismaking Vixx Familieplan

Laat nu je gegevens achter voor een gratis adviesgesprek voor het Vixx Familieplan. Dan vertellen we je precies wat in jouw situatie de beste oplossing is en hoe wij je kunnen helpen.

adviesgesprek Vixx Familieplan

 • Gratis en vrijblijvend
 • Advies van een ervaren specialist
 • Binnen 24 uur
 • Waar en wanneer jij wilt
×
×

Gratis adviesgesprek hypotheek

Benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn bij het kopen van een nieuw huis? Met een gratis adviesgesprek helpen we je op weg!

Adviesgesprek huis kopen via Vixx

 • Gratis en vrijblijvend
 • Waar en wanneer jij wilt
 • Hypotheekberekening
 • Advies woningmarkt
×
×

Download whitepaper Vixx Franchise Geldzaken

Download onze whitepaper en ontdek hoe Vixx Franchise voor jou kan werken

In de Whitepaper

 • Alle voordelen op een rijtje
 • Leadvergoedingen systeem
 • Profielcheck
 • Het onboardingsproces
×
×

Jammer dat je geen Vixx Membership wilt worden.

MEMBERSHIP - Afmelden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

×
×

Betalingsgegevens Vixx Service Membership

Met deze gegevens maken we de overeenkomst voor het Vixx Service Membership op. Je ontvangt de overeenkomst ter controle en ondertekening in je Vixx Kluis.

MEMBERSHIP - Aanmelden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vixx Service Membership

 • Alle Vixxers tot je beschikking
 • Mijn Vixx Kluis
 • Service en beheer geldzaken
 • Jaarlijkse update
 • Exclusieve Vixx content
×
×

Aangifte inkomstenbelasting via Vixx

De aangifte inkomstenbelasting staat weer voor de deur. Laat Vixx het lekker voor je regelen!

Meld je aan via dit formulier en we nemen snel contact met je op.

Belastingaangifte via Vixx

 • €139,-
 • Vixx regelt alles
 • Jaarlijks honderden aangiften via Vixx
 • Maak gebruik van alle gunstige regels
×
×

Vixx Verzekercheck

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk om je verzekeringen door te nemen!

 

Vixx Verzekercheck

 • De beste deal
 • Makkelijk en snel geregeld
 • Voor al je schadeverzekeringen
 • Persoonlijke risicoscan
×
×

Aangifte inkomstenbelasting via Vixx Amsterdam

De aangifte inkomstenbelasting staat weer voor de deur. Laat Vixx het lekker voor je regelen!

Meld je aan via dit formulier en we nemen snel contact met je op.

Belastingaangifte via Vixx

 • €139,-
 • Vixx regelt alles
 • Jaarlijks honderden aangiften via Vixx
 • Maak gebruik van alle gunstige regels
×
×

VvE Formulier

Ben je benieuwd wat Vixx voor jouw VvE kan betekenen? Laat je gegevens achter en we nemen contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Intake Vixx VvE

 • Persoonlijke service
 • Dé partner voor bestuurders
 • Ontdek alle voordelen
×
×

✅ Vixx Finance Check

Laat je gegevens achter en we nemen contact op voor een gratis Finance Check!

We vertellen je hoe we jouw boekhouding makkelijker kunnen maken en waar de kansen liggen binnen je bedrijf.

Gratis en vrijblijvend

 • Check op je boekhouding
 • Plan voor verbetering
 • Demo digitaal boekhoudpakket
 • Waar en wanneer jij wilt
 • Ervaren finance consultant
×
×

🖥️💸 Vixx Geldscherm

Laat je gegevens achter en we nemen contact op voor het inrichten van jouw Vixx Geldscherm!

We richten de basis van jouw geldscherm in, zodat je zelf aan de slag kan!

Voordelen

 • €16,95 p.m. - Gratis voor Vixx Members!
 • Inzicht in je geldsituatie
 • Altijd up to date
 • Advies als je dat nodig hebt
×
×

🏡 Mijn Huiszaken

Laat je gegevens achter en we nemen contact op voor het inrichten van jouw Mijn Huiszaken account!

We richten de basis van jouw Mijn Huiszaken account in, zodat je zelf aan de slag kan!

Voordelen

 • Exclusief voor Vixx Members
 • Zoek jouw nieuwe droomhuis
 • Als eerste op de hoogte
 • Inzicht in de waarde van jouw huis
 • Verduurzamingsrapport
×
×

Aanvraag Vixx Membership

Met deze gegevens maken we de overeenkomst voor je membership. Deze ontvang je ter controle en ondertekening in je Vixx Kluis.

MEMBERSHIP - Aanmelden - warm

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vixx Service Membership

 • Alle Vixxers tot je beschikking
 • Mijn Vixx Kluis
 • Mijn Huiszaken
 • Vixx Geldscherm
 • Service en beheer geldzaken
 • Jaarlijkse update
 • Exclusieve Vixx Content
×
×

Verzoek communicatie

Vul hieronder in wat het probleem is en we nemen het in behandeling!

Verzoek communicatie

Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Test

×
×

Aanvraag Vixx Membership

Met deze gegevens maken we de overeenkomst voor je membership. Deze ontvang je ter controle en ondertekening in je Vixx Kluis.

MEMBERSHIP - Aanmelden - campagne

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluit nu af zónder €75 opstartkosten

 • Alle Vixxers tot je beschikking
 • Mijn Vixx Kluis
 • Mijn Huiszaken
 • Vixx Geldscherm
 • Service en beheer geldzaken
 • Jaarlijkse update
 • Exclusieve Vixx Content
×
×

afzien van Vixx Membership

Met dit formulier bevestig je dat je afziet van een Vixx Membership en akkoord gaat met de gevolgen

MEMBERSHIP - Afmelden - campagne

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevolgen geen membership

 • ❌ +/- €125 uurloon bij inventarisatie
 • ❌ Geen Vixx kluis
 • ❌ Geen andere voordelen
×
×
×
×

Z - OUD - Standaard formulier pop-up

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

Z - OUD - Terugbelverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.