Een volgend huis kopen,
vixx regelt het.

Met hulp van Vixx sta je sterker bij het kopen van je volgende huis. Wij vertellen je precies wat erbij komt kijken en regelen de meest gunstige hypotheek.

Bereken je hypotheek Gratis adviesgesprek
 

Een volgend huis kopen is niet zomaar iets
Met Vixx bereik je meer!

Als je een nieuw huis gaat kopen komt er van alles op je af! Hoe werkt dat met je bestaande hypotheek, gaat je rente niet enorm omhoog, hoe ga je om met de overwaarde en wat is verstandig in deze gekke woningmarkt? En als je eerst je huis moet verkopen, moet je dan een makelaar in de arm nemen, wat doet de notaris en hoe zit het met verbouwen? Geen zorgen, Vixx regelt het voor je.

 

Jouw persoonlijk adviseur die alles regelt

Met een persoonlijk advies via Vixx vertellen we je alles over de woningmarkt en maken we een plan zodat jij je nieuwe huis kan kopen. We denken met je mee, luisteren naar je wensen en mogelijkheden en zo helpen we je op weg. En ga je dat nieuwe droomhuis kopen? Dan regelen wij de beste hypotheek voor je!

bereken je hypotheek

Bereken 1 minuut jouw hypotheek

38.000
bereken nu

berekening van jouw hypotheek via Vixx

Toelichting resultaat berekening onderaan de pagina.

Een standaard online berekening of een hypotheek via de bank is vaak minder gunstig dan een hypotheek via Vixx. Wij kijken naar jouw persoonlijke situatie nu en in de toekomst en vergelijken de voorwaarden van meer dan 35 banken. We zijn er om voor jou de beste deal te scoren. Zo bereik je meer met een hypotheek via Vixx!

jouw gegevens
38.000
gegevens partner
38.000

maximale hypotheek

standaard
max. via Vixx

maandbedrag

min. via Vixx
standaard

Indicatieve gegevens op basis van standaardrekenmethoden. De exacte berekening is afhankelijk van veel factoren en kan variëren.

Persoonlijk voorstel via Vixx

Een standaard online berekening of een hypotheek via de bank is vaak minder gunstig dan een hypotheek via Vixx. Wij kijken naar jouw persoonlijke situatie nu en in de toekomst en vergelijken de voorwaarden van meer dan 35 banken. We zijn er om voor jou de beste deal te scoren. Zo bereik je meer met een hypotheek via Vixx!

Persoonlijke berekening

Ontdek nu jouw exacte mogelijkheden!

 • De beste adviseur voor jouw uitdaging
 • Gratis en vrijblijvend
 • Waar en wanneer jij wilt
 • Binnen 48 uur
Rekenrente 0.0%
Looptijd 30 jaar
Rentevastperiode 10 jaar
BKR Geen

Ondernemers bereiken meer via Vixx!

Onze specialisten duiken in de cijfers van je bedrijf en komen zo tot een gunstige berekening. Voor veel ondernemers kunnen wij zo wél een hypotheek regelen.

Hypotheek ondernemers

Advies bij iedere stap naar jouw nieuwe huis

Bij het kopen van een nieuw huis komt er veel op je af! Je ziet je misschien al helemaal zitten in je nieuwe droomhuis, maar wat is er mogelijk en verstandig?

 

Jouw Vixx adviseur is je persoonlijk adviseur bij de aankoop van je nieuwe huis. Naast dat we je hypotheek regelen, vertellen we je alles over de volgende zaken, zodat jij zelfverzekerd je nieuwe huis kunt kopen.

 • Wat is verstandig met je huidige huis?
 • Wel of geen aankoopmakelaar?
 • Wat doet de notaris?
 • Eventuele samenlevingsovereenkomst
 • Verzekeringen
 • Verbouwen en verduurzamen
 • Vixx Geldcheck: we denken mee over je financiële toekomst

 

Vixx helpt je dus bij alles wat erbij komt kijken om je nieuwe huis te kopen!

Gratis adviesgesprek

Met een hypotheek via Vixx bereik je meer. Hoe dan?!

Vixx is jouw persoonlijk hypotheekadviseur. We zijn er dus voor jou en niet voor de bank.

 

We inventariseren jouw situatie nu en in de toekomst en vergelijken de voorwaarden van meer dan 35 banken. Zo maken we een persoonlijk voorstel dat past bij jouw situatie. En dat kan een stuk gunstiger uitpakken dan wat je online ziet of wat je eigen bank je vertelt. 

 • tot 24% meer hypotheek
 • tot 37% lagere maandlasten
 • alles voor je geregeld
Bereken je hypotheek

Wat als mijn huidige huis nog niet is verkocht? Daarvoor hebben we de oplossing: overbruggingshypotheek

Als je een nieuw huis koopt, wil je natuurlijk dat alles financieel zo soepel mogelijk loopt. Maar wat als je huidige woning nog niet is verkocht? Daarvoor hebben we de oplossing!

 

Stel, je hebt je overwaarde nodig om je nieuwe huis te kopen maar je huis is nog niet verkocht. Met een overbrugging kun je je overwaarde alvast gebruiken om een nieuw huis te kopen. Ook als je huis nog niet te koop staat is er van alles mogelijk.

 

Met een persoonlijke berekening zal je adviseur dit altijd meenemen. Zo kun je dus met een gerust gevoel je nieuwe huis kopen!

Intake nieuw huis kopen met Vixx

Ben je benieuwd wat er allemaal komt kijken bij het kopen van je nieuwe huis en wat Vixx voor je kan regelen? In een gratis en vrijblijvend gesprek geven we je alle info die je nodig hebt!

Bij je thuis, bij ons op kantoor of digitaal. 

 • Hypotheekberekening
 • Advies aankoop en mogelijkheden
 • Stappenplan huis kopen 
 • Alles over de rol van de makelaar
 • Info over verbouwen en duurzaamheid
 • Gratis en vrijblijvend 
Gratis adviesgesprek

Waar vixx je mee helpt

Het begint allemaal met een persoonlijk advies. Jouw Vixxer bekijkt je situatie en wensen. Je krijgt vrijblijvend en op onze kosten inzicht in wat er voor jou mogelijk is. En via Vixx is dat vaak meer dan je online of bij je eigen bank wordt verteld! In dit gesprek (bij je thuis, online of bij ons op kantoor) vertellen we je alles over de huidige woningmarkt en wat verstandig is in jouw situatie.

Weet je wat je mogelijkheden zijn? Dan kun je gaan kopen! Of je nu zelf aan de slag gaat of met een aankoopmakelaar, Vixx staat je bij gedurende het hele traject. En je kunt ons altijd bellen voor een herberekening voor je hypotheek.

Is de aankoop rond? Gefeliciteerd! Nu gaan we je hypotheek regelen bij de bank. Wij regelen alles voor je. Vixx helpt je alle stukken goed in te dienen, communiceert met de bank en zorgt dat je hypotheek zo snel mogelijk wordt goedgekeurd. Dat is wel zo relaxed.

Is de hypotheek rond? Dan kun je naar de notaris! Hier wordt de verkoop van het huis geregeld en wordt je nieuwe hypotheek geregistreerd.

Heb je de sleutels? Dan kun jij genieten van je nieuwe droomhuis!

Bereken je hypotheek Button Vixx
Bereken je hypotheek
Heb je vragen?

Stel ze direct

📧hallo@vixx.nl

☎️035 – 523 09 11

👨🏽‍💻 Inventarisatie en berekening(en)

Het begint allemaal met een persoonlijk advies. Jouw Vixxer bekijkt je situatie en wensen. Je krijgt vrijblijvend en op onze kosten inzicht in wat er voor jou mogelijk is. En via Vixx is dat vaak meer dan je online of bij je eigen bank wordt verteld! In dit gesprek (bij je thuis, online of bij ons op kantoor) vertellen we je alles over de huidige woningmarkt en wat verstandig is in jouw situatie.

Vragen over je volgende huis kopen met Vixx

Als je zzp'er of flexwerker bent is een hypotheek krijgen niet zo makkelijk als je denkt. Je hebt namelijk geen vast contract dus banken zijn wat terughoudender. Ze moeten jouw situatie gaan begrijpen. Vixx weet wat jij nodig hebt en kent je door en door. Vixx neemt deze banken aan de hand mee en legt ze uit wat de situatie is zodat jij als zzp'er of flexwerker ook gewoon dat droomhuis kunt kopen.

Sinds 2018 mag je 100% van de waarde van je woning lenen. De kosten koper komen hier nog bij. Moet je dit dan zelf betalen? Misschien wil je dit liever niet want als je nog wat wilt sleutelen aan je nieuwe paleis is wat eigen geld wel handig. Benieuwd hoe dat zit in jouw situatie? Vraag het Vixx.

Vixx rekent advieskosten als we jouw hypotheek regelen. Hoe hoog de kosten zijn is afhankelijk van jouw situatie. De eerste berekening is gratis en vrijblijvend. Voordat we kosten in rekening brengen sluiten we eerst een opdracht tot dienstverlening waarin de kosten duidelijk staan vermeld. Je hebt dus nooit onverwachte kosten.

Stel je vragen over het kopen van een volgend huis

Anja kon haar lage maandlast meenemen

Anja wilden al een lange tijd een nieuwe woning kopen. Met een flinke overwaarde op zak ging ze op...
Lees het hele verhaal

Erna en Gerald eindelijk die volgende stap

Na de gezinsuitbreiding waren Erna en Gerald toe aan een volgende stap: een groter huis. Maar hoe...
Lees het hele verhaal
×

Anja kon haar lage maandlast meenemen

Anja wilden al een lange tijd een nieuwe woning kopen. Met een flinke overwaarde op zak ging ze op zoek. Maar de rente was inmiddels een stuk hoger dan die zij betaalde over haar oude hypotheek. Met een advies van Vixx kon zij haar oude rente meenemen en een nieuw huis kopen zonder maandelijks veel meer te hoeven betalen.

×
×

Erna en Gerald eindelijk die volgende stap

Na de gezinsuitbreiding waren Erna en Gerald toe aan een volgende stap: een groter huis. Maar hoe ga je dat betalen en is het wel verstandig? Met een advies via Vixx hebben zij een mooie hypotheek kunnen krijgen voor hun nieuwe gezinswoning.

×
×

Persoonlijke berekening hypotheek 🏡💸

Laat je gegevens achter en de beste Vixxer voor jouw situatie neemt zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken voor een persoonlijke berekening van Vixx!

Je hypotheek via Vixx

 • Gratis en vrijblijvend voorstel
 • Tot 24% meer hypotheek
 • Tot 37% lagere maandlast
 • Berekening gratis en vrijblijvend
 • Waar en wanneer jij wilt
×
×

Download the whitepaper

*Bij het klikken op download ga je akkoord met onze privacy policy.

download
×
×

Kennismaking geldplanning

Laat nu je gegevens achter en we bellen je terug om een afspraak te maken voor een gratis kennismaking met Vixx Geldplanning

Kennismaking Vixx Geldplanning

 • Maak een plan voor je financiele toekomst
 • Waar en wanneer jij wilt
 • Gratis en vrijblijvende intake
 • Ervaren adviseur
×
×

Terugbelverzoek ☎️

We bellen je graag terug om je uitdaging te bespreken! Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

×
×

Kennismaking Vixx Familieplan

Laat nu je gegevens achter voor een gratis adviesgesprek voor het Vixx Familieplan. Dan vertellen we je precies wat in jouw situatie de beste oplossing is en hoe wij je kunnen helpen.

adviesgesprek Vixx Familieplan

 • Gratis en vrijblijvend
 • Advies van een ervaren specialist
 • Binnen 24 uur
 • Waar en wanneer jij wilt
×
×

Gratis adviesgesprek hypotheek

Benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn bij het kopen van een nieuw huis? Met een gratis adviesgesprek helpen we je op weg!

Adviesgesprek huis kopen via Vixx

 • Gratis en vrijblijvend
 • Waar en wanneer jij wilt
 • Hypotheekberekening
 • Advies woningmarkt
×
×

Download whitepaper Vixx Franchise Geldzaken

Download onze whitepaper en ontdek hoe Vixx Franchise voor jou kan werken

In de Whitepaper

 • Alle voordelen op een rijtje
 • Leadvergoedingen systeem
 • Profielcheck
 • Het onboardingsproces
×
×

Jammer dat je geen Vixx Membership wilt worden.

MEMBERSHIP - Afmelden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

×
×

Betalingsgegevens Vixx Service Membership

Met deze gegevens maken we de overeenkomst voor het Vixx Service Membership op. Je ontvangt de overeenkomst ter controle en ondertekening in je Vixx Kluis.

MEMBERSHIP - Aanmelden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vixx Service Membership

 • Alle Vixxers tot je beschikking
 • Mijn Vixx Kluis
 • Service en beheer geldzaken
 • Jaarlijkse update
 • Exclusieve Vixx content
×
×

Aangifte inkomstenbelasting via Vixx

De aangifte inkomstenbelasting staat weer voor de deur. Laat Vixx het lekker voor je regelen!

Meld je aan via dit formulier en we nemen snel contact met je op.

Belastingaangifte via Vixx

 • €139,-
 • Vixx regelt alles
 • Jaarlijks honderden aangiften via Vixx
 • Maak gebruik van alle gunstige regels
×
×

Vixx Verzekercheck

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk om je verzekeringen door te nemen!

 

Vixx Verzekercheck

 • De beste deal
 • Makkelijk en snel geregeld
 • Voor al je schadeverzekeringen
 • Persoonlijke risicoscan
×
×

Aangifte inkomstenbelasting via Vixx Amsterdam

De aangifte inkomstenbelasting staat weer voor de deur. Laat Vixx het lekker voor je regelen!

Meld je aan via dit formulier en we nemen snel contact met je op.

Belastingaangifte via Vixx

 • €139,-
 • Vixx regelt alles
 • Jaarlijks honderden aangiften via Vixx
 • Maak gebruik van alle gunstige regels
×
×

VvE Formulier

Ben je benieuwd wat Vixx voor jouw VvE kan betekenen? Laat je gegevens achter en we nemen contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Intake Vixx VvE

 • Persoonlijke service
 • Dé partner voor bestuurders
 • Ontdek alle voordelen
×
×

✅ Vixx Finance Check

Laat je gegevens achter en we nemen contact op voor een gratis Finance Check!

We vertellen je hoe we jouw boekhouding makkelijker kunnen maken en waar de kansen liggen binnen je bedrijf.

Gratis en vrijblijvend

 • Check op je boekhouding
 • Plan voor verbetering
 • Demo digitaal boekhoudpakket
 • Waar en wanneer jij wilt
 • Ervaren finance consultant
×
×
×
×

Z - OUD - Standaard formulier pop-up

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

Z - OUD - Terugbelverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.