Jr. Adviseur Geldzaken
vacature

Wil jij mensen helpen hun dromen en doelen te realiseren door hun geldzaken goed te regelen? Dat is waar we bij Vixx dagelijks mee bezig zijn! Als jr. adviseur geldzaken bij Vixx leer je de fijne kneepjes van het financieel adviesvak.

 

Binnen 6 maanden klaar om je eerste klanten te adviseren!

Solliciteren

De highlights van deze vacature

Wat krijg je van ons?

Beloning eerste jaar €2.500 per maand
Werkplek in Huizen en/of Weesp
Reiskostenvergoeding / auto van de zaak
Laptop en iPhone van de zaak
 25 vakantiedagen per jaar
 Ruimte om mee te groeien met Vixx
 Een club gezellige collega’s
Werkweek van 32-40 uur
 Flexibele werktijden mogelijk

Wat heb jij te bieden?

Ambitie om jezelf te ontwikkelen
Goed kunnen samenwerken
Klantgerichte houding
Je bent niet vies van commercie
Oplossingsgericht en secuur werken
HBO werk- en denkniveau
Relevante opleiding is een pré
Bonus: leuke toevoeging op bedrijfsuitjes

Werken bij Vixx als Junior adviseur geldzaken

Als junior adviseur geldzaken word je klaargestoomd om zelfstandig klanten te helpen met advies en bemiddeling. Maar om daar te komen, moet je natuurlijk eerst begrijpen hoe de wereld van het intermediair en geldzaken werkt. Daarom werk je de eerste maanden als ondersteuner op onze binnendienst om het hypotheekvak te leren kennen. Daarna ga je zo snel mogelijk aan de slag als adviseur!

 

Als ondersteuner schakel je met geldverstrekkers, klanten en adviseurs om te zorgen dat de aanvragen van onze klanten zo snel en soepel mogelijk worden goedgekeurd. Zo leer je de achterkant van het adviesvak van binnen en van buiten kennen om in de toekomst als geen andere je klanten te kunnen adviseren.

 

Je zult leren van onze beste adviseurs en ervaren binnendienst medewerkers hoe je klanten kunt helpen hun geldzaken te regelen.

 

Samen met onze beste adviseurs werk je op uitdagende dossiers van onze klanten. Vanaf de eerste dag wordt je meegenomen in het adviesvak en leer je hoe je straks je eigen klanten kunt adviseren.

 

Op basis van jouw interesse zoeken we een plek binnen onze organisatie die bij je past. Bijvoorbeeld bij hypotheken, verzekeringen, geldplanning of een combinatie hiervan. Je kunt bij Vixx ook aan de slag voor onze zakelijke klanten, denk aan finance consulting, bedrijfsadvies of zakelijke leningen en  hypotheken.

1.000

Hypotheken per jaar

47

Gemotiveerde Vixxers

12

Andere diensten

35+

Geldverstrekkers

Diploma’s halen

Als financieel adviseur heb je aan aantal diploma’s nodig, de WFT’s. Voor ieder specialisme is een apart diploma nodig. In het eerste jaar ga je aan de slag om de benodigde diploma’s te halen en leer je in de praktijk direct hoe je de kennis kunt toepassen. Natuurlijk helpen alle Vixxers je waar nodig bij het halen van je diploma’s.

De kosten voor het behalen van deze diploma’s worden door ons vergoed!

Hoe je eerste jaar eruit ziet bij Vixx

Eerste maand: Verkenning van de afdelingen

In je eerste maand krijg je de unieke kans om achter de schermen te kijken bij alle afdelingen. Dit is jouw tijd om de cultuur van Vixx te absorberen, de dynamiek tussen verschillende teams te begrijpen, en een eerste indruk te krijgen van de veelzijdigheid van financieel advies. Door deze verkenningstocht krijg je een breder perspectief op onze diensten en ontdek je misschien zelfs een specifieke interessegebied waarin je je verder wilt verdiepen.

Volgende drie maanden: Ondersteuning bieden op dossiers

Gedurende de volgende drie maanden ga je actief ondersteuning bieden op dossiers. Dit is het moment waarop je jouw kennis in de praktijk brengt en een dieper inzicht verwerft in het proces van financiële advisering. Je werkt zij aan zij met ervaren collega’s, helpt bij het voorbereiden van documentatie, en leert de fijne kneepjes van het vak. Dit is een cruciale periode voor hands-on leren en het opbouwen van je vaardigheden in de praktijk.

Na 6 maanden: Je eerste klanten adviseren

Na zes maanden is het tijd voor een spannende mijlpaal: je gaat je eerste klanten adviseren. Onder begeleiding van je mentor begin je met het geven van basisadvies, waarbij je steeds meer verantwoordelijkheid krijgt naarmate je vertrouwen en kennis groeien. Deze periode is gericht op het verfijnen van je adviesvaardigheden en het leren hoe je effectieve, gepersonaliseerde oplossingen voor klanten kunt creëren.

Na 12 maanden: Volledig zelfstandig adviseren

Aan het eind van je eerste jaar, na 12 maanden, ben je klaar om volledig zelfstandig te adviseren. Je hebt een solide basis opgebouwd, een breed scala aan ervaringen opgedaan, en bent nu in staat om complexe klantcases te beheren en te navigeren. Als volwaardige adviseur bij Vixx neem je zelfstandige beslissingen, manage je je eigen klantenportfolio, en draag je bij aan de financiële welvaart en tevredenheid van onze klanten.

Lees verder
Meer informatie

Voorbeeld samenwerken met hypotheekadviseur

Hoe ziet het eruit als je samenwerkt met een van onze hypotheekadviseurs? Stel je voor:

Er komt een aanvraag binnen via onze website. Jij belt de klant en stelt de eerste vragen om een duidelijk beeld te krijgen van de uitdaging en te checken of wij de klant kunnen helpen.

Vervolgens plan je een afspraak in de agenda met de adviseur en bereid je met de klant de afspraak voor: je laat alvast weten welke dingen zij moeten voorbereiden en wat ze kunnen verwachten.

Tijdens het adviesgesprek luister je mee en maak je aantekeningen van de belangrijkste informatie.

De klant loopt het kantoor uit met een duidelijk beeld en kan op zoek naar een nieuw doormhuis.

Twee weken later krijg je een telefoontje dat zij het huis kunnen kopen en de hypotheek willen gaan regelen!

Samen met de adviseur maak je de aanvraag klaar en schiet je deze in bij de bank.

Vervolgens schakel jij met de klant en de bank om de juiste stukken te verzamelen om de aanvraag rond te krijgen.

Na 3 weken is de hypotheek akkoord en kun je de klant bellen met het goede nieuws dat ze het huis hebben kunnen kopen!

Tijdens het tekenen van de papieren bespreek jij met de klant welke verzekeringen er nodig zijn en zorg je dat we deze ook voor hen gaan regelen.

Lees verder
Meer informatie

Taner over zijn werk als Hypotheekadviseur bij Vixx

Ik ben begonnen op de verzekeringsbinnendienst, maar vond al snel het hypotheekvak interessanter. Nu een paar jaar later werk ik als hypotheekadviseur en vestigingsmanager. Het mooie van adviseren bij Vixx is dat we een flink volume hebben en de organisatie al meer dan 20 jaar staat. Daardoor hebben we goede relaties met geldverstrekkers en krijgen we écht mooie dingen voor elkaar voor de klant. 

Daarnaast gaan we verder dan alleen de hypotheek. Ik werk bijvoorbeeld veel samen met mijn collega’s van Vixx Geldplanning om de klant te helpen bij het waarmaken van hun dromen. 

 

al je (geld)zaken goed voor elkaar, vixx regelt het

Wil jij jezelf en de meest innovatieve formulier van Nederland laten groeien? Join the club! 

 

Wij zijn Vixx, de meest innovatieve formule in (geld)zaken van Nederland. We regelen de geldzaken van mensen en bedrijven. Van hypotheken tot bedrijfsadministratie en van schadeverzekeringen tot begeleiding bij een scheiding.

 

Met 13 vestigingen zitten we in heel Noord-West Nederland. Met onze kantoren in Huizen en Weesp zit onze back-office centraal in het land. We werken dagelijks met 45 gemotiveerde Vixxers om het meeste uit onszelf en de uitdagingen van onze klanten te halen. We groeien al jaren met 50%. Groei je mee?

de cultuur van een scale-up met de kansen van een grote organisatie

Wil je anoniem opgaan in een grote organisatie, doen wat je verteld wordt en lekker je to-do’s afwerken tot je naar huis kunt? Dan is Vixx niets voor jou.

 

De cultuur van een scale-up

Wij zijn een middelgrote club waar het draait om mensen. Je maakt een geintje met de directeur en kent al je collega’s bij naam. Er is volop ruimte voor jouw ideeën en groeikansen.

 

Met de kansen van een grote organisatie

Doordat we een hard groeiende franchise organisatie zijn, hebben we serieus volume. Zo’n 2.000 klanten per jaar verdeeld over 13 vestigingen en 12 dienstgebieden. Dat betekent dat er volop ruimte is, en jij die krijgt, om jezelf en de formule te laten groeien. Loop binnen bij de directeur en pitch je plan. Want alleen kun je sneller, maar samen kom je verder. 

De 6 pijlers van werken bij Vixx

Samen werken is leuker en succesvoller. Voor jezelf, de organisatie en voor onze klant. Bij Vixx sta je er als medewerker nooit alleen voor. Alle Vixxers staan altijd klaar om jou en de klant te helpen bij vragen over hun specialisme. We werken er hard aan zo veel mogelijk synergie te creëren. Voor en achter de schermen. Zo komen we samen veel verder dan alleen.

De visie van Vixx: als al je zaken goed zijn geregeld, kun je focussen op wat echt belangrijk is. En dat geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze eigen mensen. Daarom zorgen we goed voor elkaar. Je kent al je collega’s bij naam, maakt een geintje met de directeur en krijgt alles wat nodig is om je werk goed te doen.

Zonder uitdaging geen groei. En dat is waar we iedere dag naar op zoek zijn. Daarom dagen we onszelf en elkaar elke dag uit om grenzen te verleggen en op zoek te gaan naar kansen om te ontwikkelen. Daar worden we allemaal beter van: jij, de klant en Vixx als formule.

Het kan altijd beter. En fouten maken is niet erg, daar leer je van. Daarom zoeken we dagelijks naar manieren om onze formule en de manier waarop we werken te verbeteren. Natuurlijk gaat niet alles in één keer goed. Maar zolang je daar van leert, word je elke dag beter. Zo groeien we als de beste formule van Nederland.

Bij Vixx geloven we dat er altijd een mogelijkheid is om iets te regelen. Kan het niet linksom, dan wel rechtsom. Voor onze klanten en ons eigen ondernemerschap. We zoeken altijd naar mogelijkheden en daarom bereiken we meer.

Je kunt meer dan je denkt. Daarom krijg je bij Vixx al het vertrouwen dat nodig is om jezelf en de formule te ontwikkelen. Heb je een gaaf idee? Ga maar doen! Toe aan een volgende stap? Let’s go, laat maar zien! Ging het niet zoals verwacht? No problemo. Dan weten we waar jouw talenten niet liggen en komen we samen dichter tot de kern.

Hoe werkt solliciteren bij Vixx?

Wil jij komen werken bij Vixx? Geen moeilijk gedoe. Laat je contactgegevens achter en we nemen snel contact met je op.

In een kort telefonisch gesprek kijken we samen of er een klik is. We bespreken je ervaring en ambitie en vertellen meer over de functie en Vixx. Als we allebei een goed gevoel hebben, vragen we je je CV te delen.

Past je profiel bij Vixx? Dan nodigen we je uit op gesprek bij ons op kantoor in Huizen of Weesp. In een gesprek met de directie maken we echt kennis en bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Onze mensen en onze cultuur zijn de kern van ons bedrijf. En of je daarin past is net zo belangrijk als je werkervaring. Daarom vindt er altijd een tweede gesprek plaats met één van je toekomstige collega’s om te bepalen of jij en wij het samen zien zitten.

Willen we er beiden voor gaan? Let’s go! We bespreken je arbeidsvoorwaarden en daar gaan we uit komen.

Tijd om het de gaan regelen! Je gaat aan de slag bij Vixx. Je ontvangt je laptop, telefoon, Vixx goodies en eventueel auto van de zaak. In de eerste maand word je goed ingewerkt, maak je kennis met collega’s van alle afdelingen en help je eerste klanten om hun (geld)zaken te regelen.

Solliciteren Button Vixx
Solliciteren
Meer weten?

Wil je meer weten over werken bij Vixx? Stuur gewoon een appje naar onze collega Stephanie op 0613933258 en ze vertelt je alles over werken bij Vixx!

Laat je gegevens achter

Wil jij komen werken bij Vixx? Geen moeilijk gedoe. Laat je contactgegevens achter en we nemen snel contact met je op.

Waarom werken bij Vixx volgens onze algemeen directeur

Benieuwd hoe het is om bij Vixx te werpen?
We vertellen het je graag!

Stel direct je vragen!

Whatsapp 💬

Over Vixx klik hier

×

Persoonlijke berekening hypotheek 🏡💸

Laat je gegevens achter en de beste Vixxer voor jouw situatie neemt zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken voor een persoonlijke berekening van Vixx!

Je hypotheek via Vixx

 • Gratis en vrijblijvend voorstel
 • Tot 24% meer hypotheek
 • Tot 37% lagere hypotheeklast
 • Berekening gratis en vrijblijvend
 • Waar en wanneer jij wilt
×
×

Download the whitepaper

*Bij het klikken op download ga je akkoord met onze privacy policy.

download
×
×

Kennismaking geldplanning

Laat nu je gegevens achter en we bellen je terug om een afspraak te maken voor een gratis kennismaking met Vixx Geldplanning

Kennismaking Vixx Geldplanning

 • Maak een plan voor je financiele toekomst
 • Waar en wanneer jij wilt
 • Gratis en vrijblijvende intake
 • Ervaren adviseur
×
×

Terugbelverzoek ☎️

We bellen je graag terug om je uitdaging te bespreken! Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

×
×

Kennismaking Vixx Familieplan

Laat nu je gegevens achter voor een gratis adviesgesprek voor het Vixx Familieplan. Dan vertellen we je precies wat in jouw situatie de beste oplossing is en hoe wij je kunnen helpen.

adviesgesprek Vixx Familieplan

 • Gratis en vrijblijvend
 • Advies van een ervaren specialist
 • Binnen 24 uur
 • Waar en wanneer jij wilt
×
×

Gratis adviesgesprek hypotheek

Benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn bij het kopen van een nieuw huis? Met een gratis adviesgesprek helpen we je op weg!

Adviesgesprek huis kopen via Vixx

 • Gratis en vrijblijvend
 • Waar en wanneer jij wilt
 • Hypotheekberekening
 • Advies woningmarkt
×
×

Download whitepaper Vixx Franchise Geldzaken

Download onze whitepaper en ontdek hoe Vixx Franchise voor jou kan werken

In de Whitepaper

 • Alle voordelen op een rijtje
 • Leadvergoedingen systeem
 • Profielcheck
 • Het onboardingsproces
×
×

Jammer dat je geen Vixx Membership wilt worden.

MEMBERSHIP - Afmelden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

×
×

Betalingsgegevens Vixx Service Membership

Met deze gegevens maken we de overeenkomst voor het Vixx Service Membership op. Je ontvangt de overeenkomst ter controle en ondertekening in je Vixx Kluis.

MEMBERSHIP - Aanmelden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vixx Service Membership

 • Alle Vixxers tot je beschikking
 • Mijn Vixx Kluis
 • Service en beheer geldzaken
 • Jaarlijkse update
 • Exclusieve Vixx content
×
×

Aangifte inkomstenbelasting via Vixx

De aangifte inkomstenbelasting staat weer voor de deur. Laat Vixx het lekker voor je regelen!

Meld je aan via dit formulier en we nemen snel contact met je op.

Belastingaangifte via Vixx

 • €139,-
 • Vixx regelt alles
 • Jaarlijks honderden aangiften via Vixx
 • Maak gebruik van alle gunstige regels
×
×

Vixx Verzekercheck

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk om je verzekeringen door te nemen!

 

Vixx Verzekercheck

 • De beste deal
 • Makkelijk en snel geregeld
 • Voor al je schadeverzekeringen
 • Persoonlijke risicoscan
×
×

Aangifte inkomstenbelasting via Vixx Amsterdam

De aangifte inkomstenbelasting staat weer voor de deur. Laat Vixx het lekker voor je regelen!

Meld je aan via dit formulier en we nemen snel contact met je op.

Belastingaangifte via Vixx

 • €139,-
 • Vixx regelt alles
 • Jaarlijks honderden aangiften via Vixx
 • Maak gebruik van alle gunstige regels
×
×

VvE Formulier

Ben je benieuwd wat Vixx voor jouw VvE kan betekenen? Laat je gegevens achter en we nemen contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Intake Vixx VvE

 • Persoonlijke service
 • Dé partner voor bestuurders
 • Ontdek alle voordelen
×
×

✅ Vixx Finance Check

Laat je gegevens achter en we nemen contact op voor een gratis Finance Check!

We vertellen je hoe we jouw boekhouding makkelijker kunnen maken en waar de kansen liggen binnen je bedrijf.

Gratis en vrijblijvend

 • Check op je boekhouding
 • Plan voor verbetering
 • Demo digitaal boekhoudpakket
 • Waar en wanneer jij wilt
 • Ervaren finance consultant
×
×

🖥️💸 Vixx Geldscherm

Laat je gegevens achter en we nemen contact op voor het inrichten van jouw Vixx Geldscherm!

We richten de basis van jouw geldscherm in, zodat je zelf aan de slag kan!

Voordelen

 • €16,95 p.m. - Gratis voor Vixx Members!
 • Inzicht in je geldsituatie
 • Altijd up to date
 • Advies als je dat nodig hebt
×
×

🏡 Mijn Huiszaken

Laat je gegevens achter en we nemen contact op voor het inrichten van jouw Mijn Huiszaken account!

We richten de basis van jouw Mijn Huiszaken account in, zodat je zelf aan de slag kan!

Voordelen

 • Exclusief voor Vixx Members
 • Zoek jouw nieuwe droomhuis
 • Als eerste op de hoogte
 • Inzicht in de waarde van jouw huis
 • Verduurzamingsrapport
×
×

Aanvraag Vixx Membership

Met deze gegevens maken we de overeenkomst voor je membership. Deze ontvang je ter controle en ondertekening in je Vixx Kluis.

MEMBERSHIP - Aanmelden - warm

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vixx Service Membership

 • Alle Vixxers tot je beschikking
 • Mijn Vixx Kluis
 • Mijn Huiszaken
 • Vixx Geldscherm
 • Service en beheer geldzaken
 • Jaarlijkse update
 • Exclusieve Vixx Content
×
×

Verzoek communicatie

Vul hieronder in wat het probleem is en we nemen het in behandeling!

Verzoek communicatie

Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Test

×
×

Aanvraag Vixx Membership

Met deze gegevens maken we de overeenkomst voor je membership. Deze ontvang je ter controle en ondertekening in je Vixx Kluis.

MEMBERSHIP - Aanmelden - campagne

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluit nu af zónder €75 opstartkosten

 • Alle Vixxers tot je beschikking
 • Mijn Vixx Kluis
 • Mijn Huiszaken
 • Vixx Geldscherm
 • Service en beheer geldzaken
 • Jaarlijkse update
 • Exclusieve Vixx Content
×
×

afzien van Vixx Membership

Met dit formulier bevestig je dat je afziet van een Vixx Membership en akkoord gaat met de gevolgen

MEMBERSHIP - Afmelden - campagne

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevolgen geen membership

 • ❌ +/- €125 uurloon bij inventarisatie
 • ❌ Geen Vixx kluis
 • ❌ Geen andere voordelen
×
×
×
×

Z - OUD - Standaard formulier pop-up

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×

Z - OUD - Terugbelverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.