De laatste updates?
vixx regelt het.

Uitstel algemene ledenvergadering

Middels dit schrijven, willen wij u informeren met betrekking tot de algemene ledenvergadering. Gezien de huidige ontwikkelingen met het coronavirus, willen wij als VvE Beheerder de algemene ledenvergadering uitstellen tot in het najaar. Dit op basis van overmacht, zorgplicht met betrekking tot de gezondheid van de leden en adviezen van het RIVM.

Daarnaast bestaat de kans dat mensen thuisblijven wanneer de ALV wel in het voorjaar wordt gehouden, en waarmee mogelijk het quorum niet wordt behaald.

Samenvattend
De Beheerder is gehouden tot een behoorlijke uitvoering van de hem opgedragen taak en dient datgene te doen of na te laten dat in de gegeven omstandigheden in redelijkheid van een deskundig en zorgvuldig handelend Beheerder mag worden verwacht. Hij handelt bij het uitvoeren van zijn taak in overeenstemming met de wet, de beheerovereenkomst en de besluiten van de VvE. In het kader van het coronavirus handelen wij conform de RIVM-voorschriften, en in het belang van ieders gezondheid.

U ontvangt op korte termijn de opgestelde jaarrekening, zodat eigenaren tijdig worden geïnformeerd over de financiële situatie. Aanvullend wordt deze toegevoegd aan Mijn Vixx VvE Beheer.

Indien er vraagstukken zijn welke niet tot het najaar kunnen wachten, willen wij u vragen deze aan ons kenbaar te maken.

Uiteraard zullen wij u tijdig informeren voor het inplannen van de vergadering in het najaar.

Voor vragen en/ of onduidelijkheden, kunt u contact opnemen met Vixx VvE Beheer.

Wat mogen wij voor jou regelen? Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend!

Neem contact op met Vixx

Contact

Plan een afspraak in met een Vixxer

Plan een afspraak of bel mij terug

Ho, wacht even, hebben we je nog niet overtuigd? klik hier

×

Download the whitepaper

*Bij het klikken op download ga je akkoord met onze privacy policy.

download
×
×

Bel mij terug

×
×

Plan een afspraak

×
×

Met pensioen en kleiner willen wonen. Kan dat?

Meneer en mevrouw Traag zijn met pensioen. Hun woning wordt te groot en ze willen graag in een seniorenwoning wonen. Ze denken dat ze geen hypotheek meer kunnen krijgen want dit hadden ze van hun eigen bank gehoord. Gelukkig kwamen ze bij Vixx aan tafel want Vixx doet zaken met nagenoeg alle geldverstrekkers. Hierdoor heeft Vixx snel een geschikte hypotheekpartner geregeld. Meneer en mevrouw Traag wonen nu heerlijk in hun seniorenwoning wat Vixx heeft geregeld.

×
×

Verhuizen maar eigen woning staat nog te koop.

Meneer en mevrouw de Ligt willen graag hun droomhuis kopen maar hun eigen huis is nog niet verkocht. Ze werden hier best zenuwachtig van. Gelukkig handelde Vixx snel doordat een aantal geldverstrekkers hier een passende aanbieding voor hadden. De hypotheek was snel geregeld. Kort daarna was hun oude woning verkocht. 
Ze wonen nu heerlijk in hun nieuwe woning die Vixx snel heeft geregeld.

×
×

Ik ben pas voor mijzelf begonnen.

Vienna is pas voor zichzelf begonnen met een eigen kapsalon. Ze denkt dat je geen hypotheek kan krijgen omdat ze nog maar zo kort bezig is. Vixx heeft laten zien dat een aantal geldverstrekkers niet standaard denken. Er zijn namelijk partijen waarbij je niet minimaal 3 jaar zelfstandig hoeft te zijn. Vixx heeft een hypotheek voor haar geregeld tegen scherpe voorwaarden. Vienna is helemaal bij want je kan nu haar klanten in haar nieuwe woning ontvangen. Dat scheelt ook weer kosten!

×
×

Ik heb een krediet en nu kan ik geen ander huis kopen.

Meghan heeft een nieuwe woning gezien en haar bieding is geaccepteerd. Maar een nieuwe hypohteek krijgen is niet zo makkelijk als ze dacht. 
Meghan heeft namelijk net een autokrediet afgesloten. Haar eigen bank kon vanwege dit krediet haar geen aanbieding doen. Meghan werd door een kennis doorverwezen naar Vixx. Gelukkig weet Vixx dat het mogelijk is om het autokrediet af te lossen uit de overwaarde van de huidige woning. Meghan is verhuisd naar haar nieuwe woning en Vixx nog steeds heel dankbaar dat Vixx dit heeft geregeld.

×